MLS: Pelivihje Texasin derbyyn!

Jalkapallovihjeet | Vvihjeet.com

Dallasin ja Houstonin kohtaamiset ovat usein olleet tulikuumia ja maalirikkaita kamppailuja. Samanlaista meininkiä odotetaan kun joukkueet kohtaavat toisen kerran tällä kaudella.

Vaikka Dallas jyräsikin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa suvereeniin 1-4 vierasvoittoon, on joukkueen käyrä kaartunut jyrkkään laskuun. Dallasin seitsemän edellistä ottelua ovat tuoneet vain yhden voiton. Nyt Dallas pääsee neljän voitottoman vierasottelun jälkeen kotistadionilleen parhaimmalla kokoonpanolla kääntämään kurssiaan joten motivaatiota luulisi riittävän.

Houstonin kausi on sujunut hyvin mollivoittoisesti. Pisteitä on tullut ailahtelevasti, mutta joukkue pystyy silti haastamaan joukkueen kuin joukkueen. Houston on kolme pistettä Dallasia perässä sarjataulukossa, joten voitolla Houston pääsisi Dallasin kanssa tasapisteisiin. Myös Houston pääsee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Napataan lapulle Yli 2,5 maalia kertoimella 1,90. Myös Houstonin DNB kertoimella 2,90 tuo loistavaa lisäjännitystä matsiin.

Aiheeseen liittyvät uutiset