MLS pelivihjeet lauantaille

Lauantaiyönä pelataan jälleen kasa MLS – otteluita. Laajasta valikoimasta napataan ennakolta selkeästi runsas- ja vähämaalisimmat ottelut.

 

Orlando – New York Red Bulls

Kotijoukkueen hyvä vire katkesi edellisessä kotiottelussa Dallasia vastaan 0-2 kärsittyyn tappioon. Orlandolta puuttui ottelusta lukuisia nimimiehiä, jotka ovat palaamassa kokoonpanoon Red Bullsia vastaan. Joukkueista Red Bulls on selvästi joka osa-alueella Orlandoa parempi, mutta kotijoukkueen etuna on huumaava kotiyleisö joka nostattaa usein kotijoukkueen suoritustasoa. Ottelusta tulee lähtökohtaisesti tasainen ja vähämaalinen ja kertoimien valossa Orlando on nostettu pienoiseksi suosikiksi. Lähtökohtiin peilaten Orlandosta ei saa kelpo pelikohdetta, joten Red Bulls päätyy lapulle. Myös alle 2,5 maalia on kelpo pelivalinta.

 

New England – New York City

Ennakoimme jo muutama viikko sitten New Englandin voitottoman putken katkeamista siinä onnistumatta. New England on Cityn ohella liigan surkeimpia joukkueita tällä hetkellä ja surkeiden joukkueiden otteluissa maalimäärät kasvavat. New York Cityn puolustus on liigan heikoimpia eikä New Englandilla ole ottelussa mitään hävittävää. Myös City pelaa rohkeaa hyökkäyspeliä, joten uskon, että maaliverkot kolisee.

New York Red Bulls DnB kerroin 2,00

Orlando – Red Bulls  U2,5 maalia kerroin 2,00

New England – City yli 2,5 maalia kerroin 1,80

New England – City BTTS (yes) kerroin 1,70

Aiheeseen liittyvät uutiset