MLS Pelivihjeet yön kierrokselle

Jalkapallovihjeet | Vvihjeet.com

MLS- sarjaa pelataan taas lauantai-yönä usean ottelun verran. Samaan aikaan pelattava CONCACAF- turnaus sekoittaa muutamien joukkueiden peluutusta, joten isketään kiinni.

 

Chicago Fire – Seattle Sounders

Chicagon ja Seattlen kohtaamisessa kertoimet ovat päälaellaan. Seattle on paininut viimeiset kamppailut loukkaantumisten kanssa ja nyt kun Dempsey ja Marco Pappa puuttuvat CONCACAF- turnauksen takia, ovat kertoimet selvästi Chicagon puolella. Chicago on pelannut todella keskinkertaisesti kotonaan ja pidän joukkuetta selvästi alemmassa keskikastissa. Joukkueet ovat kohdanneet Chicagossa viisi kertaa MLS -historian aikana eikä Chicago ole koskaan pystynyt kampeamaan voittoa. Laitetaan Seattle lapulle!

 

Orlando – Dallas

Ottelu on kahden hyvävireisen joukkueen kamppailu. Orlando on aina vahva huumaavan kotiyleisön edessä ja Dallas ei ole ollut vahvimmillaan vieraissa. Kuitenkin Orlandolta puuttuu Kakan sekä CONCACAF- turnauksen myötä tukku muita nimipelaajia, joten vaakakuppi kääntyy selkeästi Dallasin puolelle. Dallasilla ei pitäisi kummempia kokoonpanohuolia olla, joten Dallas ehdottomasti lapulle!

 

Seattle +0,5 kerroin 1,86

Dallas +0 kerroin 1,92

Aiheeseen liittyvät uutiset