MLS: Philadelphia kohtaa D.C Unitedin

Illan ainoassa MLS-ottelussa Philadelphia isännöi D.C Unitedia. Kotijoukkueen kausi on lähtenyt hyvin käyntiin, eikä hyytymisen merkkejä ole ilmassa. Vierasjoukkue D.C United pääsi edellisessä ottelussa takaisin voittokantaan, mutta on kuitenkin vieraskentällä selvä altavastaaja.

Philadelphia – D.C United

Valinta: Philadelphia kerroin 1,90 Coolbet

Union ja D.C kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Viime kauden kohtaamiset menivät suvereenisti Unitedin nimiin, mutta tällä kaudella radikaalisti uudistunut Philadelphia on osoittanut taistelevansa tosissaan pudotuspelipaikasta.

D.C pääsee otteluun hieman paremmin levänneenä. Sillä on allaan 2-0 voitto Red Bullista 14 toukokuuta. Philadelphia on pelannut kolme peräkkäistä tasapeliä, joista viimeisin on 15 päivä toukokuuta.

Philadelphian kokoonpanossa on todennäköisesti muutoksia keskikentällä, kun Ilsinho palannee Unionin pelaavaan miehistöön. Tosin brasilialaisen paikka aloituksessa on vielä kaikkea muuta kuin varmaa. Unionin keskikenttä on vahva, eikä sen keskikenttä horju muutamasta loukkaantumisesta.

Entinen D.C ikoni Chris Pontius kohtaa ensimmäistä kertaa vanhan seuransa ja on varmaa, että keskikentän työmyyrä tulee olemaan extra-latautunut illan otteluun.

D.C on viime otteluissan antanut kotikentällä pallon hallinnan lähes tarkoituksella vastustajalle. Silti joukkue on pystynyt raapimaan pisteitä tarkalla viimeistelyllään. Union taas elää pallonhallinnasta, joten se tulee pitämään ottelussa enemmän palloa ja luomaan tätä myöten runsaasti enemmän maalipaikkoja.

D.C ei tule saamaan samanlaisia vastahyökkäysmahdollisuuksia mitä se on saanut esimerkiksi Red Bullsia vastaan. Union ei tule antamaan vieraille mahdollisuutta iskeä vastaiskumaaleja, joten kotijoukkue päätyy tällä kertaa pelikupongille.

Coolbetin esittelyyn tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset