MLS: Portland hakee voittoa Seattlesta

MLS-sarjan lähestyy kovaa vauhtia kohti runkosarjan loppua. Tilanne on todella tasainen varsinkin läntisen konferenssin pudotuspeliviivalla. Pelivihje sijoittuu kyseisen konferenssin pudotuspelipaikasta taistelevien joukkueiden kamppailuun.

Seattle – Portland

Valinta: Portland DnB kerroin 3,90 Coolbet
Valinta: Alle 2,5 maalia kerroin 2,05 Coolbet

Seattle ja Portland ottavat yhteen yön MLS-kierroksella. ”Metsurit” ovat tällä hetkellä läntisen konferenssin sijalla kuusi ja Seattle sijalla yhdeksän. Runkosarjaa on jäljellä vielä yhdeksän kierrosta, joten kumpikaan ei ole vielä menettänyt mahdollisuuksia päästä pudotuspeleihin.

Edellinen joukkueiden välinen ottelu heinäkuun puolivälissä päättyi kotijoukkue Portlandin 3-1 voittoon. Tuossa ottelussa Portland oli selvästi Seattlea edellä varsinkin puolustuspelissä, sillä Seattle käytännössä lahjoitti pari ensimmäistä maalia kotijoukkueelle.

Molemmat joukkueet ovat usein syttyneet ”derby”-kohtaamiseen, mutta yhtä usein toisen joukkueen latautuminen on mennyt yli. Viimeksi Portland pystyi ottamaan haltuun kotiyleisönsä, kun taas Seattle hyytyi vieraskentällä täysin.

Tulevasta ottelusta vierasjoukkueelta puuttuu puolustaja Nat Borchers, joka on loppukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. Muita merkittäviä poissaoloja ei ole, joten molemmat joukkueet pääsevät tulevaan otteluun lähes parhaalla miehistöllään.

Metsurimiehistö on esiintynyt kauden aikana kaikin puolin paremmin kuin Seattle. On kuitenkin huomioitava, ettei vierasjoukkue ole koskaan pystynyt voittamaan Seattlea sen kotikentällään, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Seattlen pelitapa sopii hyvin vierasjoukkueelle, eikä kumpikaan lähde todennäköisesti pelaamaan uhkarohkeasti heti alussa. DNB ja Under ovat ehdottomasti parhaat pelikohteet otteluun.

Coolbetin MLS-kohteisiin tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset