MLS: Portland isännöi Vancouveria

Illan MLS-kierroksella Portland isännöi Vancouveria. Hallitsevan mestarin Portlandin meno on ollut alkukaudesta saakka surkeaa, eikä sille voi paljon luvata tulevasta kamppailusta. Vancouver on ollut totutun vahva ja taistelee jälleen läntisen konferenssin kärkisijoista.

Portland Timbers – Vancouver Whitecaps

Valinta: Vancouver +0,25 kerroin 2,01

Portland ja Vancouver kohtaavat toistamiseen tällä kaudella. Viime ottelu joukkueiden välillä päättyi Vancouverissa kotijoukkueen 2-1 voittoon. Tuolloin kotijoukkue piti palloa suurimman osan ajasta ja ansaitsi voittonsa.

Vaikka edellistä kohtaamista ei pidä suuremmin tuijotella, pystyi edellisestä ottelusta vetämään jonkinlaisia johtopäätöksiä myös tulevaan otteluun. Vancouver piti palloa hanakasti ja laukoi huomattavasti enemmän kuin vierasjoukkue.

Portland on kotikentällään ollut todella aktiivinen osapuoli, mutta viimeistely on ontunut pahemman kerran. Viimeksi New York City kävi hieman onnekkaastikin hakemassa pisteet Portlandista lukemin 1-2. Tuossa ottelussa City maalasi käytännössä kahdesta ainoasta kunnon paikastaan, kun taas Timbers hakkasi päätään seinään.

Kotijoukkueen keskikenttä muuttunee neljän pelaajan verran joukkueiden edellisetä kohtaamisesta, ja kun Whitecapsin kokoonpano pysyy ennallaan, on pakko hypätä vierasjoukkueen kelkkaan pienellä tasoituksella.

Veikkaushuoneelle Tästä!  24hBetille Tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset