MLS: Red Bulls on motivoitunut illan derbyyn

Illan MLS-huomio keskittyy suomen aikaan klo 22:00 alkavaan New Yorkin derbyyn. Vastakkain on varsin päinvastoin pelanneet joukkueet, sillä keskikastiin povattu City on itäisen konferenssin kärkipäässä, kun taas kärkeen povattu Red Bulls pienistä parannuksista huolimatta vasta keskikastissa.

New York City – New York Red Bulls

Valinta: Red Bulls kerroin 2,50

Cityn kausi on mennyt todella nappiin. Joukkue on kunnostautunut erityisesti vieraskentällä, eikä se ole kotikentälläkään ole hassummin esiintynyt. Samaa ei voi sanoa vierasjoukkueesta, joka oli viime kaudella yksi mestarisuosikeista, mutta on tällä kaudella kontannut pahemman kerran.

Härkien suurin heikkous tällä kaudella on ollut umpi surkea puolustuspeli. Puolustus on todella sekavaa, eivätkä puolustajat kommunikoi tai paikkaa lainkaan. Puolustuspelin onkin korjaannuttava rutkasti illan derbyyn, mikäli vierasjoukkue haluaa säilyttää kasvonsa.

City on saanut monta voittoa lähes ilmaiseksi, viimeisimpänä vierasvoitto Portlandista todella. City antoi Portlandille peräti 19 vetoa boxin sisäpuolelta. Onkin sanomattakin selvää, että jos sama tahti jatkuu, saa vierasjoukkue enemmän kuin tarpeeksi paikkoja ottelun voittamiseen.

Red Bulls on ollut kauden suurin pettymys ja samalla tasaisin alisuorittaja. Motivaatio on varmasti kova kurssin kääntämiseksi ja mikä sen parempi mahdollisuus kuin hakea vierasvoitto paikallisvastustajasta.

Ota Bonukset haltuun seuraavilta vedonvälittäjiltä:

24hBetille Tästä!  Veikkaushuoneelle Tästä! CoolBetille Tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset