MLS: Riittääkö Houstonilla palautumisaika?

Real Salt Lake matkaa illan ottelussa Houstonin vieraaksi. Kotijoukkue joutuu otteluun lyhyellä varoitusajalla, kun taas Salt Lake pääsee otteluun paremmin levänneenä.

Houston – Real Salt Lake

Valinta: Real Salt Lake +0 kerroin 2,01

Läntisen konferenssin jumbo Houston isännöi samaisen konferenssin sijalla viisi majailevaa Real Salt Lakea illan MLS-kierroksella. Molempien kausi on lähtenyt käyntiin rytinällä, sillä molempien peliesitykset ovat heilahdelleet sarjalle ominaisella tavalla todella paljon.

Houston kävi torstaina kärsimässä 3-1 tappion San Josen vieraana. Tuleva ottelu tulee siis todella nopealla varoitusajalla, varsinkin kun Salt Lake on saanut latautua vierasotteluunsa viime viikon sunnuntaista saakka. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran toukokuun alussa Salt Laken kotikentällä, jolloin Real oli vahvempi luvuin 2-1.

Houstonin alkukausi vaikutti todella lupaavalta, mutta joukkue on romahtanut vauhdilla koko sarjan toiseksi viimeiseksi. Real on pelannut suhteellisen hyvin myös vieraskentällä ja pidempi lepo vastustajaan verrattuna tasoittaa puntteja entisestään.

Houston ei missään nimessä ole surkea joukkue, mutta sitä on todella vaikea ennakkosuosikiksi ottelussa asettaa, kun lepoaikakin on lähes olematon. Real pääsee otteluun paremmin valmistautuneena ja tulee taistelemaan todella tasaväkisesti pisteistä. Vierasjoukkue mahtuu lapulle tasapelitasoituksella.

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset