MM-kisat 10.5: Viides kisapäivä

Eilen MM-lätkä toi tuloksen 2/3 ja jackpot jäi vain maalin päähän, kun Suomen ottelussa maaleja nähtiin vain viisi. Uusi aurinkoinen päivä voi kuitenkin muuttaa kaiken.

MM-kisoissa on tänään edessä viides kisapäivä ja otteluohjelmassa on neljä kamppailua. Pelipäivä lähtee liikkeelle 16.15 kahden ottelun voimalla. Iltaottelut starttaavat 20.15, joten kiekon täytteinen päivä on tiedossa.

Suomen leijonat pitävät tänään ansaittua välipäivää loistavasti sujuneen jenkkiottelun jälkeen. Leijonat voittivat eilisen USA-ottelun 3-2 ja näin ollen Suomi jatkaa turnausta puhtaalla pelillä.

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

A-Lohko

Kazakstan – Norja

Valintamme: Yli 5,5 maalia 2.18

Sveitsi – Tanska

Valintamme: Yli 4,5 maalia 1.80

B-Lohko

Slovakia – Saksa

Valintamme: Slovakia -1,5 2.26

Unkari – Ranska

Valintamme: Yli 5 maalia 1.85

MM-kisat 10.5

Aiheeseen liittyvät uutiset