MM-futis 2018: D-lohkon ennakko ja vihjeet!

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 12, 2018
MM-futis 2018

MM-futis 2018 D-lohkossa pelaavat Nigeria, Argentiina, Islanti sekä Kroatia. D-lohko on monien papereissa kisojen ”kuolemanlohko”.

MM-futis 2018 – D-lohko

MM-futis 2018 D-lohkoa voitanee kutsua ”kuolemanlohkoksi”. Argentiina on kenties suurin suosikki lohkon voittajaksi, mutta etenkin toisesta jatkopaikasta tullaan näkemään todella tiukka taisto Nigerian, Kroatian ja Islannin välillä.

1. Argentiina

Argentiinan MM-karsinnat olivat päättyä katastrofiin kunnes tuttu mies astui esiin. Lionel Messi iski ratkaisevassa ottelussa hattutempun ja johdatti Argentiinan kisoihin. Argentiina lukeutuu kisojen suuriin suosikkeihin heikoista karsintaesityksistään huolimatta.

Vahvuudet

 • Argentiinan hyökkäyskalusto on uskomattoman kova kun rosterista löytyy mm. Messi, Di Maria, Higuain, Dybala ja Aguero. Kaikki eivät mahdu samanaikaisesti kentälle, mutta variaatioita ja vaihtoehtoja riittää.

Heikkoudet

 • Argentinan ykkösvahti Romero loukkaantui kisojen alla ja torjuntavastuun kantaa kokenut Willy Caballero. Riittääkö Chelseassa vähälle peliajalle jäänen veskarin otteet viemään Argentinaa eteenpäin?

Seuraa heitä

Willy Caballero

Chelsean veskari joutuu todella kovaan paikkaan näissä kisoissa. Pelituntuma ei ole paras mahdollinen sillä peliaika Chelseassa oli kortilla. Argentiina tarvitsee Caballerolta huippusuorituksia tässä turnauksessa.

Lionel Messi

Argentiinan suurin tähti. Messi jahtaa edelleen uransa ensimmäistä maailmanmestaruutta. Takana taas yksi loistava kausi, joten lentokeli jatkunee myös MM-kisoissa.

2. Nigeria

Saksalainen Gernot Roth johdatti Nigerian MM-kisoihin Afrikan karsintalohkosta. Nigeria ei hävinnyt karsinnoissa ainuttakaan ottelua. Nigerian nuori joukkue saattaa yllättää monet tässä turnauksessa. Me uskomme Nigeriaan näissä kisoissa ja nostamme maan jatkoon kovasta D-lohkosta.

Vahvuudet

 • Kurinalainen ja vahva puolustuspeli oli yksi Nigerian suurimmista vahvuuksista MM-karsinnoissa vaikka joukkueen puolustuslinjasta ei löydykkään vielä suuria tähtiä.
 • Nigerian ”yläkolmikosta” löytyy taitoa ja nopeutta. Valioliiga-tasoinen hyökkäyskalusto kestää vertailun moniin maihin.

Heikkoudet

 • Nigerian maalivahtipelin taso on arvoitus. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että ykkösveskarina pelaa vasta 19-vuotias Francis Uzoho. Kestääkö nuori poika MM-kisojen kovat paineet?
 • Vaikka puolustuspeli kuuluu Nigeriaan vahvuuksiin niin itse puolustuslinjasta löytyy puutteita etenkin pallollisen pelaamisen kanssa. Pitkä pallo lähtee linjasta hyvin herkästi.

Seuraa heitä

John Obi Mikel

Valioliigastakin tuttu Obi Mikel vaikuttaa olevan edelleen hyvässä iskussa. Obi Mikel on tärkeä pelaaja Nigerian keskikentällä puolustavassa roolissa. Mikel kuuluu edelleen joukkueensa ehdottomiin johtohahmoihin.

Kelechi Iheanacho

21-vuotiaan hyökkääjään kausi Valioliigassa oli kaksijakoinen sillä peliaikaa ei tullut säännöllisesti. MM-kisoissa mies on kuitenkin Nigerian aloittava hyökkääjä. Taitavalta ja nopealta kärjeltä odotellaan tehoja tässä turnauksessa.

3. Kroatia

Kroatia pelasi tahmeat MM-karsinnat. Heikkojen esityksien ansiosta, Kroatian jalkapalloliiton puheenjohtaja, entinen huippupelaaja Davor Suker antoi kenkää Ante Cacicille. Cacicin tilalle palkattiin Zlatko Dalic joka johdatti Kroatian kisoihin jatkokarsintojen kautta.

Vahvuudet

 • Kroatian suurin vahvuus löytyy keskikentän keskustasta. Luka Modric, Ivan Rakitic sekä Marcelo Brozovic muodostavat yhden MM-kisojen parhaista keskustan kolmikoista.

Heikkoudet

 • Joukkueen sisäinen tilanne on jälleen kerran hankala. Kroatian fanit sekä media ovat kyllästyneet maan jalkapalloliiton toimintaan. Tämän lisäksi osa joukkueen pelaajista on yhdistetty laajaan korruptio-tapaukseen. Tähän tapaukseen on yhdistetty mm. Luka Modric sekä Dejan Lovren. Edellä mainitut asiat eivät voi olla vaikuttamatta joukkueen esityksiin näissä kisoissa. Tästä syystä me jätämme Kroatian kylmästi alkulohkoon.

Seuraa heitä

Luka Modric

Real Madridissa pelaava keskikentän taikuri pelaa Kroatian maajoukkueessa hieman erilaisessa roolissa kuin seurajoukkueessa. Maajoukkueessa, Modricin vastuu pelin pyörittämisestä on suurempi kuin Realissa. Modric pelaa maajoukkueessa usein kymppipaikalla ja peli pyörii hänen kauttaan. Kroatian tärkein pelaaja.

Marcelo Brozovic

Interissä erittäin arvostettu Marcelo Brozovic jää usein Modricin ja Rakiticin varjoon Kroatian keskikentällä. Fakta on kuitenkin se, että hyvällä laukauksella varustettu Brozovic on tärkeä palanen Kroatian keskikentän kolmikossa.

4. Islanti

Islanti yllätti vuoden 2016 EM-kisoissa. Tämän jälkeen Islanti voitti oman MM-karsintalohkonsa ja on sen ansiosta MM-kisoissa ensimmäistä kertaa maansa historiassa. Kykeneekö Islanti sensaatioon myös MM-kisoissa? Me emme usko siihen ja jätämme Islannin tylysti lohkon viimeiselle sijalle.

Vahvuudet

 • Yhtenäinen joukkue joka on pelannut pitkään yhdessä. Siitä todisteena, kokoonpano on lähes sama kuin 2016 vuoden EM-kisoissa. Uusi valmentaja Heimir Hallgrímsson ei ole lähtenyt muuttamaan Islannin yksinkertaista pelisysteemiä, koska se toimii.

Heikkoudet

 • Islannin pelitapa on todella raskas, joten pelaajat joutuvat kovalle koetukselle tässä turnauksessa. Myös kapeahko materiaali saattaa tuottaa tässä turnauksessa ongelmia eli loukkaantumisiin ei olisi varaa.
 • Islannin tärkeimmät pelaajat ovat kärsineet loukkaantumisista MM-kisojen alla. Kuntoutuvatko kaikki pelaajat ajoissa MM-kisoihin?

Seuraa heitä

Gylfi Sigurdsson

Sigurdssonin kausi Evertonissa oli haastava loukkaantumisten johdosta, joten siinä mielessä lähtökohdat eivät ole parhaat mahdolliset. Tästä huolimatta, Islannin tähtipelaajalla on hurjan iso vastuu joukkueen hyökkäyspelissä.

Aron Gunnarsson

Islannin keskikentällä uurastava kova taistelija. Joukkueen kapteeni joka repii, raastaa ja taklaa kovaa. Myös Gunnarsson on kärsinyt loukkaantumisista, mutta mies ehtinee kuntoutua sopivasti ennen Islannin ensimmäisen MM-ottelun alkua.

MM-futis 2018 – D-lohkon Vetovihjeet

Croatia EI etene jatkopeleihin (2,75)

Nigeria etenee jatkopeleihin (3,55)

Oikea paremmuusjärjestys, Argentiina, Nigeria, Croatia, islanti (9,00)

Kurkista myös muiden lohkojen ennakot ja vihjeet tästä

COOLBET: 200% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide