MM-futis 2018: E-lohkon ennakko ja vihjeet!

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 10, 2018

MM-futis 2018 E-lohkossa pelaavat Sveitsi, Brasilia, Costa Rica sekä Serbia. Brasilia on E-lohkon suurin suosikki.

MM-futis 2018 – E-lohko

MM-futis 2018 E-lohkossa, Brasilia on suurin suosikki lohkon voittojaksi. Brasilian takana tullaan käymään kova taistelu toisesta jatkopaikasta. Lohkon toisesta jatkopaikasta taistelevat tiukimmin Serbia ja Sveitsi.

1. Brasilia

Brasilia on jälleen yksi kisojen suurimmista voittajasuosikeista. Brasilia voitti Etelä-Amerikan karsintalohkon ylivoimaisesti ja joukkue varmistikin kisapaikkansa hyvissä ajoin ennen viimeisiä karsintapelejä.

Vahvuudet

 • Vaikuttaa siltä, että Brasilian valmentaja Tite on onnistunut joukkueen yhdistämisessä. Tähdet on saatu kuriin ja joukkue ei kaadu yhteen mieheen. Jos edellä mainittu yhtenäisyys pitää paikkaansa niin Brasilia on vaikea voitettava tässä turnauksessa.
 • Hurjan kovatasoinen rosteri. Jokaiselle pelipaikalle on tarjolla useampi todella kova pelimies.

Heikkoudet

 • Onko Brasilialla heikkouksia? Vaikka nostimme joukkueen yhtenäisyyden Brasilian vahvuudeksi niin juuri tuo yhtenäisyys katoaa nopeasti mikäli joukkueen tähdet sortuvat sooloiluun ja pelisysteemi hajoaa. Jos näin käy, Brasilia ei voita näitä kisoja.

Seuraa heitä

Neymar

Brasilian hurjan kovan rosterin ykkösmies. Kansa odottaa Neymarilta ihmetekoja, mutta mikä on miehen pelikunto kun turnaus potkaistaan käyntiin?

Casemiro

Erittäin isossa roolissa Brasilian keskikentän pohjalla. Antaa vapauksia hyökkäyskolmikolle ja suojaa toppareita esimerkillisesti.

2. Serbia

Serbia nähdään MM-kisoissa kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Serbia voitti oman karsintalohkonsa, jonka jälkeen joukkueen valmentaja Slavoljub Muslin sai kenkää. Suurin syy potkuille oli ilmeisesti riitautuminen Serbian jalkapalloliiton kanssa. Muslinin tilalle palkattiin entinen huippupelaaja Mladen Krstajic.

Vahvuudet

 • Serbian keskikentältä löytyy todella kovia pelimiehiä. Nemanja Matic on loistava puolustavassa roolissaan kun puolestaan nuori ja lupaava Sergej Milinkovic-Savic pystyy tekemään ihmeitä pallon kanssa.
 • Valmentajan vaihtaminen ennen kisoja ei kuulosta usein kovinkaan hyvältä idealta, mutta Serbian tapauksessa Muslinin lähtö saattoi olla positiivinen asia. Tällä hetkellä vaikuttaa sille, että entinen huippupelaaja Krstajic on ansainnut joukkueensa luottamuksen ja harjoitusotteluiden tulokset ovatkin olleet hyviä. Nähtäväksi jää olemmeko tästä asiasta täysin väärässä.

Heikkoudet

 • Serbian heikkous saattaa löytyä puolustuslinjasta. Linjassa ei ole pikakiitureita ja se saattaa aiheuttaa ongelmia turnauksen edetessä.
 • Arvaamattomuus voisi olla oikea sana Serbian joukkuetta kuvailtaessa. Hyvän ja huonon päivän ero on äärimmäisen suuri.

Seuraa heitä

Aleksander Mitrovic

Iski 12 maalia Fulhamissa viime kaudella. Tehokas viimeistelijä kun sille päälle sattuu. Jos hermot pysyvät kurissa niin tältä herralta voi odotella maaleja tässä turnauksessa.

Sergej Milinkovic-Savic

23-vuotias, taitava keskikenttämies. Pelasi Laziossa hienon kauden. Milikovic-Savicilla on tärkeä rooli Serbian pelinrakentelussa.

3. Sveitsi

Sveitsi pelasi vahvat MM-karsinnat vaikka jatkopaikka tulikin vasta jatkokarsintojen jälkeen. Tiiviisti puolustava Sveitsi taistelee jatkopaista Serbian ja Costa Rican kanssa.

Vahvuudet

 • Tiivis ja kurinalainen pelitapa kuuluu Sveitsin vahvuuksiin. Vladimir Petkovićin muodostama pelitapa on takuulla selvä Sveitsin jokaiselle pelaajalle.
 • Sveitsin laitapuolustajat ansaitsevat erityismaininnan. Ricardo Rodriguez sekä kokenut konkari Stephan Lichtsteiner tukevat hyökkäyksiä hanakasti. Molemmat kaverit kykenevät myöskin laadukkaisiin keskityksiin.

Heikkoudet

 • Sveitsin heikkous piilee ”sentteriosastolla”. Haris Seferovic, Breel Embolo sekä Josip Drmic tuhlailevat liikaa maalipaikkoja. Edellä mainitusta kolmikosta Seferovic lienee avauksen mies ainakin turnauksen alussa.

Seuraa heitä

Ricardo Rodriguez

AC Milanissa pelaava vasen pakki. Hyvät keskitykset sekä erikoistilanteet. Ampuu usein myös Sveitsin rankkarit.

Xherdan Shaqiri

Takana vaikea kausi Stokessa. Shaqiri on heikosta kaudestaan huolimatta huipputärkeä pelaaja Sveitsille. Sveitsi tarvitsee Shaqirilta tehoja tässä turnauksessa mikäli jatkopelit kiinnostavat.

4. Costa Rica

Costa Rica oli Brasiliassa pelattujen MM-kisojen suurin sensaatio, kun joukkue paineli ”kuolemanlohkosta” jatkoon. Tänä vuonna, Costa Rican metkut ovat tiedossa ja samankaltaiseen yllätykseen on vaikea uskoa.

Vahvuudet

 • Costa Rican joukkue ei ole muuttunut kovinkaan paljon edellisistä MM-kisoista ja mikä parasta, kaikki avainpelaajat ovat vielä käytettävissä.

Heikkoudet

 • Costa Rican hyökkäyspeli on liiankin paljon Bryan Ruizin harteilla. Tämän lisäksi Costa Rican hyökkääjien, Joel Campbellin sekä Marco Urenan vireystila on pieni arvoitus.

Seuraa heitä

Keylor Navas

Costa Rican kumiukolta odotellaan samanlaisia pelastuksia kuin Real Madridissa. Costa Rican menestyminen lepää paljon Navasin harteilla.

Cristian Gamboa

Celticissä pelaava oikea pakki. Nopea kaveri, joka lähtee tukemaan hanakasti hyökkäyksiä. Costa Rican luottomies.

MM-futis 2018 – E-lohkon Vetovihjeet

Serbia yli 3,5 pistettä (1,90)

Serbia etenee jatkoon lohkovaiheesta (2,18)

Sveitsi  EI etene jatkoon lohkovaiheesta (1,90)

Oikea paremmuusjärjestys, Brasilia, Serbia, Sveitsi, Costa Rica (5,50)

Kurkista myös muiden lohkojen ennakot ja vihjeet tästä!

Tästä Coolbetin jalkapallo-kohteisiin!

COOLBET: 100% TALLETUSBONUS 150€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide