MM-futis 2018: F-lohkon ennakko ja vihjeet!

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 12, 2018
MM-futis 2018

MM-futis 2018 F-lohkossa pelaavat Saksa, Meksiko, Ruotsi ja Etelä-Korea. F-lohkon suosikinviittaa levitellään Saksan harteille, mutta sen jälkeen onkin tasaisempaa.

MM-futis 2018 – F-lohko

MM-futis 2018 F-lohkossa yksi maa on ylitse muiden sillä Saksa on lohkon suuri suosikki. F-lohkon toisesta jatkopaikasta taistelevat Meksiko, Ruotsi ja Etelä-Korea.

1. Saksa

Hallitseva maailmanmestari lähtee näihinkin kisoihin suurena voittajasuosikkina. Saksa ei ole vielä koskaan kyennyt puolustamaan mestaruuttaan. Mestaruuden uusiminen on täysin mahdollista näissä kisoissa, vaikka edessä tulee olemaan monta estettä.

Vahvuudet

 • Saksa puolustaa tarvittaessa todella kurinalaisesti jolloin linjojen välit ovat todella tiiviit. Tästä syystä Saksalle on todella vaikea tehdä maaleja. Tästä hyvänä osoituksena, Saksalle tehtiin MM-karsinnoissa vain neljä maalia.
 • 12-vuotta Saksaa valmentanut Joachim Löw tuntee joukkueensa pelaajat kuin omat taskunsa. Toisaalta myös kaikki pelaajat tietävät tarkalleen miten Löwin pelisysteemissä pitää pelata.

Heikkoudet

 • Jos joku heikkous pitää nostaa esiin niin katseet kääntyvät maalivahteihin. Tämä on sinäänsä aika hassua sillä Saksan maalilta löytyy Neuerin, ter Stegenin ja Trappin kaltaisia nimiä. Ongelma ei ole veskareiden laadussa vaan siinä, että Löw on kertonut Neuerin pelaavan ykkösenä mikäli mies valitaan mukaan kokoonpanoon. Neuer on missannut lähes koko kauden loukkaantumisen takia, joten mies ei ole täydessä iskussa. Aika näyttää mitä Saksan maalinsuulla tapahtuu. Onkohan Löwillä pokeria heittää Neuer penkille?

Seuraa heitä

Joshua Kimmich

23-vuotias laitapakki pelasi vahvan kauden Bayern Munchenissa. Kimmich jakaa laidaltaan loistavia keskityksiä vahvojen nousujen päätteeksi. Tältä mieheltä voi odotella tehoja tässä turnauksessa.

Manuel Neuer

Neuerin tilanne on mielenkiintoinen, kuten ylempänä mainittiin. Neuer ei ole täydessä vireessä, mutta jos Löw pitää sanansa niin Neuer pelaa siitä huolimatta. Hoitaako Neuer homman myös ”puolikuntoisena”?

2. Meksiko

Meksiko selvitti tiensä MM-kisoihin seitsemättä kertaa peräkkäin. Tämän lisäksi Meksiko on mennyt lohkovaiheesta jatkoon kuudessa edellisessä MM-turnauksessa. Meksiko on lähellä jatkopaikkaa tämänkin vuoden kisoissa.

Vahvuudet

 • Nuoret ja vikkelät laiturit höystettynä Javier Hernandezilla. Etenkin vasemmalla laidalla pelaavalta Hirving Lozanolta nähtänee tehoja näissä kisoissa.
 • Rutiini. Seitsemän kertaa peräkkäin MM-kisoihin ja kuudesti peräkkäin jatkoon alkulohkosta. Nämä tilastot eivät ole sattumaa vaan kertovat Meksikon kovasta rutiinisa MM-tasolla.

Heikkoudet

 • Meksikon heikkous piilee puolustuksessa. Linjassa on useampi kelvollinen pelaaja, mutta oikea ryhmitys on vielä hakusessa vaikka MM-kisat alkavat jo parin päivän päästä.
 • Meksikon valmentaja Juan Carlos Osorio ei ole huhujen mukaan ihan kaikkien pelaajien suosiossa. Vaikuttavatko pienet erimielisyydet joukkueen tai tiettyjen pelaajien esityksiin MM-kisoissa?

Seuraa heitä

Hirving Lozano

Nuori 22-vuotias laituri paukutti viime kaudella PSV:ssä 17 maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Vasemmalla laidalla viihtyvä taituri on erittäin hyvä 1vs1 tilanteissa. Tärkeä pelaaja Meksikon hyökkäyksessä.

Javier Hernandez

Chichariton kausi oli vaikea kun peliaikaa ei tullut säännöllisesti. Osasyynä tähän olivat loukkaantumiset. Hankalasta kaudesta huolimatta, Hernandez on Meksikon ykköshyökkääjä. Hernandez käyttää maalipaikat hyvällä prosentilla, joten tehoha on odoteltavissa.

3. Ruotsi

Ruotsi kampesi itsensä lohkon toiselle sijalle MM-karsinnoissa. Suoritus oli kova sillä lohkossa pelasivat mm. Hollanti ja Ranska. Jatkokarsinnoissa nähtiinkin sitten jymypaukku, kun Ruotsi pudotti Italian ulos MM-kisoista.

Vahvuudet

 • Zlatan Ibrahimovic lopetti uransa maajoukkueessa ennen kisapaikan varmistumista. Vaikka Zlatan oli Ruotsille hurjan tärkeä pelaaja niin suuren egon poistuminen on parantanut joukkueen yhteishenkeä.
 • Ruotsin vahvuuksiin lukeutuu myös tiivis ja kurinalainen puolustuspeli koko joukkuuen voimin.

Heikkoudet

 • Maalinteko saattaa aiheuttaa päänvaivaa Ruotsille MM-kisoissa. Zlatan on poissa ja suoranaisia korvaajia on vaikea löytää. Ruotsin avauskokoonpanon hyökkääjät ovat hyvinkin todennäköisesti Marcus Berg sekä Ola Toivonen. Berg on pelannut tämän kauden Arabiemiraateissa ja Toivonen on jäänyt vähälle vastuulle Ranskassa. Olisko John Guidettista ratkaisijaksi?

Seuraa heitä

Emil Forsberg

RB Leipzigissa pelaava nopea laituri on tärkeä ase Ruotsin hyökkäyksessä. Forsbergin kulunut kausi oli haastava, mutta MM-kisoissa mies on tärkeässä roolissa.

Viktor Claesson

Oikean laidan pikakiituri. Pelasi loistavan kauden Krasnodarissa ja iski 10 maalia. Ruotsi tarvitsee Claessonilta tehoja etenkin kun kärjessä pelaavan kaksikon suoritustasosta ei ole ihan täyttä varmuutta.

4. Etelä-Korea

Etelä-Korea aloitti MM-karsinnat hienosti kunnes alkoi alamäki. Heikkojen esityksien seurauksena, joukkueen valmentaja Uli Stieleke sai lähtöpassit. Stieliken korvaajaksi valittiin Shin Tae-Jong, joka onnistui johdattamaan Etelä-Korean MM-kisoihin.

Vahvuudet

 • Valmentajanvaihdos vaikutti positiivisesti Etelä-Korean joukkueeseen ja kuulopuheiden mukaan joukkueen yhteishenki on jälleen löytymässä. Se on tärkeä apu Etelä-Korealle joka on ennakolta F-lohkon heikoin joukkue.

Heikkoudet

 • Heikkouksia on paljon, mutta ehkäpä se suurin heikkous löytyy puolustuksesta sillä linja koostuu Japanin, Kiinan ja Korean liigassa pelaavista pelaajista.

Seuraa heitä

Son Heung-min

Son pelasi hyvän kauden Spursissa. Son on joukkueensa tärkein pelaaja ja mieheltä odotellaan urotekoja myös MM-turnauksessa.

Koo Ja-cheol

Seuratasolla Augsburgia edustava, Etelä-Korean keskikentän moottori. Tärkeä pelaaja Etelä-Korealle etenkin pelinrakentelussa sekä hyökkäyksien päättämisessä.

MM-futis 2018 – F-lohkon Vetovihjeet

Eniten lohkossa maaleja päästävä joukkue, Etelä-Korea (1,85)

Meksiko etenee jatkopeleihin (2,00)

Hirving Lozano tekee maalin lohkovaiheessa (2,50)

Kurkista myös muiden lohkojen ennakot ja vihjeet tästä

COOLBET: 200% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide