MM-futis 2018: G-lohkon ennakko ja vihjeet!

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 13, 2018
MM-futis 2018

MM-futis 2018 G-lohkossa pelaavat Englanti, Belgia, Panama ja Tunisia. Belgia ja Englanti ovat G-lohkon selkeitä suosikkeja.

MM-futis 2018 – G-lohko

MM-futis 2018 G-lohkossa Englanti ja Belgia ratkaisevat lohkovoiton. Tunisialle ja Panamalle jää taisteltavaa lohkon kolmannesta sijasta.

1. Belgia

Belgia on ollut aiemmissa kisoissa hyvin usein potentiaalisen yllättäjän roolissa. Yllätyksen sijaan, Belgialta odotetaan näistä kisoista menestystä.

Vahvuudet

 • Belgian hyökkäyskalusto on järisyttävän kova. Romelu Lukaku, Eden Hazard, Dries Mertens ja Yannick Carrasco tarjoavat Belgian manageri Roberto Martinezille useita variaatioita ja mahdollisuuksia hyökkäyspäässä.

Heikkoudet

 • Heikkoudet saattavat löytyä alakerrasta. Belgian kippari Vincent Kompany putosi ennen kisoja pois topparikolmista loukkaantumisen takia. Kompany on kuitenkin mukana Belgian kokoonpanossa. Tämän lisäksi linjassa pelaa Toby Aldeweireld joka palasi vasta loppukaudesta pelikentille pitkän loukkaantumisen jälkeen. Onko Aldeweireld jo täydessä pelikunnossa vai näkyykö pelaamattomuus kun pelit kovenevat?
 • Joukkueen valmentaja Roberto Martinezin kykyjä on epäilty kisojen alla. Karsinnat sujuivat mainiosti, mutta nyt ollaa täysin erilaisissa peleissä. Riittävätkö Martinezin kyvyt johdattamaan Belgia mestaruuteen?

Seuraa heitä

Thomas Meunier

26-vuotias laitapakki pelaa maajoukkueessa ”Wingbackin” roolissa. Tämä rooli näyttää sopivan miehelle erinomaisesti sillä Meunier iski MM-karsinnoissa peräti viisi maalia. Meunierilta on lupa odotella tehoja myös MM-kisoissa.

Kevin De Bruyne

Tätä miestä on syytä seurata aina kun kaveri on kentällä. De Bruyne taitaa syöttämisen ja pelinrakentelun. Tämän lisäksi miehellä on erittäin painava laukaus. Voitanee nimetä Belgian tärkeimmäksi pelaajaksi.

2. Englanti

Englanti lähtee kisoihin todella nuorella joukkueella. Joukkueen valmentaja Gareth Southgate on muuttanut Englannin pelitapaa hyökkävämpään suuntaan pestinsä aikana.

Vahvuudet

 • Englanti vaikuttaa yhtenäiseltä joukkueelta. Suurin syy tähän lienee se että Englannin joukkue on kasattu pelkästään Valioliigassa pelaavista pelaajista.
 • Englannin keskikentän pohjalla pelaavat Eric Dier ja Jordan Henderson osaavat hommansa. Edellä mainittu kaksikko hoitaa puolustusvelvoitteet moitteettomasti, jonka lisäksi molemmat kykenevät avaamaan peliä.

Heikkoudet

 • Joukkue on todella nuori ja MM-tasolla jopa kokematon. Nuoret pelaajat pelaavat isoissa roolissa seurajoukkueissaan, mutta MM-kisat ovatkin asia erikseen. Kestääkö kantti kun pelit kovenevat ja paineet kasvavat?
 • Gareth Southgate on ajanut sisään uutta pelitapaa ja periaatteita. Onko Southgate valmis muuttamaan systeemejä jos homma ei toimi? Southgaten osaaminen on ainakin allekirjoittaneelle melko suurehko arvoitus.

Seuraa heitä

Trent Alexander-Arnold

19-vuotias laitapakki pelasi läpimurtokauden Liverpoolissa ja nousi lopulta myös kisakoneeseen. Trent on lähellä avauskokoonpanon paikkaa mikäli Kyle Walker pelaa topparikolmikossa.

Dele Alli

Takana haastava kausi Spursissa. Vaikeasta kaudestaan huolimatta, Alli on tärkeässä roolissa Englannin pelinrakentelussa.

3. Tunisia

Tunisian MM-joukkueesta ei löydy suuria tähtiä ja joukkue onkin kasattu pitkälti Tunisian liigassa pelaavista pelaajista. Tunisia arvottiin kovaan lohkoon, joten jatkopaikka jäänee haaveeksi.

Vahvuudet

 • Tunisia puolustaa tiiviisti ja kurinalaisesti. Joukkueen pelityyli on erittäin puolustava ja omasta maalista pidetään huolta vaikka joukkue pitäisi palloa. Puolustuspeli lukeutuu joukkueen vahvuudeksi näissä kisoissa.

Heikkoudet

 • Tunisialla ei ole kansainvälisen tason tähtipelaajia, joten kokemukset kansaivälisistä kovista otteluista ovat luonnollisesti vähissä.

Seuraa heitä

Wahbi Khazri

Valioliigastakin tuttu hyökkääjä. Pelasi viime kaudella Sunderlandissa. Khazri on Tunisian ykkösmies hyökkäyspäässä ainakin MM-kisojen alussa.

4. Panama

Panama teki kovan tempun MM-karsinnoissa ja nappasi kisapaikan ensimmäistä kertaa maan historiassa. Mukana oli rutkasti onnea, mutta sillä ei ole enää väliä.

Vahvuudet

 • Sympaattinen Panama tulee varmasti taistelemaan kentällä viimeiseen asti. Joukkue virittänee tarvittaessa puolustuslinjaansa jopa viisi miestä, jolloin linjat ovat tukossa.

Heikkoudet

 • Panama lukeutuu MM-kisojen heikoimpien joukkueiden joukkoon, joten yksittäisiä heikkouksia on turha alkaa erittelemään sen enempää.

Seuraa heitä

Roman Torres

Teki MM-karsinnoissa ratkaisevan osuman ja nousi kansallis-sankarin asemaan. MLS-liigassa pelaava toppari on yksi Panaman suurimmista johtohahmoista.

Fidel Escobar

Tätä miestä kannattaa seurata jo pelkästään nimen takia. Saatetaan nähdä Panaman avauksessa näissä kisoissa.

MM-futis 2018 – G-lohkon Vetovihjeet

Oikea paremmuusjärjestys, Belgia,Englanti,Tunisia,Panama

Belgia voittaa F-lohkon (1,80)

Kurkista myös muiden lohkojen ennakot ja vihjeet tästä

COOLBET: 200% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide