MM-futis 2018: Marokko kohtaa Iranin B-lohkon avauksessa!

Julkaissut:
Päivitetty: kesäkuu 15, 2018
Kroatia-Englanti 11.7

MM-futis 2018 potkaistiin eilen käyntiin Venäjän 5-0 murskavoitolla. Perjantaina kisat jatkuvat kolmella ottelulla, joista Egyptin ja Uruguayn välinen kamppailu päättyi juuri Uruguayn 1-0 voittoon.

MM-futis 2018

Marokko – Iran

Valinta: Marokko (2,34)

Valinta: Iran yli 1,5 varoitusta (1,90)

Valinta: Yli 2 maalia (2,35)

B-lohko pyörähtää käyntiin tänään, kun Marokko ja Iran iskevät yhteen klo 18:00 alkavassa ottelussa. Marokko on ottelun ennakkosuosikki ja joukkue tarvitseekin avausottelustaan ehdottomasti voiton mikäli se haluaa taistella jatkopaikasta.

Marokko on materiaaliltaan huomattavasti kovempi kuin Iran. Iran pelasi hyvät karsinnat, mutta siitä ei kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä sillä karsintalohkossa ei ollut Marokon tasoisia joukkueita.

Marokko kaatoi MM-kisoihin valmistavissa otteluissa mm. Slovakian sekä Serbian ja osoitti että joukkuetta ei kannata aliarvioida. Marokon voitolle tarjoillaan 2,34 kerrointa joka kelpaa ehdottomasti pelikupongille.

Tästä Coolbetin jalkapallo-kohteisiin!

Tarkista kaikki Coolbetin MM-kisa kampanjat!

COOLBET: 200% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat: Coolbet ja Unibet. Lunasta vedonlyönnin talletusbonukset jo tänään! Kaikki netin kuumimmat vedonlyöntivihjeet löydät koottuna Pallomeri.net -sivustolta.

rfwbs-slide