Euroopan MM-karsinnat jatkuvat yhdeksällä ottelulla!

Jalkapallon Euroopan MM-karsinnat jatkuvat tänään yhdeksällä ottelulla. ”Isoista” maista tulessa on tänään Saksa ja Englanti. Yhdeksän ottelun seasta löytyi lopulta kaksi mielenkiintoista kohdetta pelikupongille.

Kazakstan – Montenegro

Valinta: Montenegro (1,88)

Kazakstan ja Montenegro kohtaavat illan ensimmäisessä ottelussa joka alkaa muista otteluista poiketen jo klo 19:00. Kazakstan on pelannut heikot karsinnat tähän mennessä ja joukkue ei ole onnistunut voittamaan vielä yhtäkään ottelua.

Kazakstan on onnistunut keräämään kuudesta ottelustaan vain kaksi pistettä, joten joukkue on oikeutetusti E-lohkon viimeisenä. Myös Kazakstanin maaliero on murheellinen sillä omissa on kolissut peräti 16 kertaa, kun siinä samalla joukkue on onnistunut maalinteossa neljästi.

Vierasjoukkue Montenegro on E-lohkon positiivinen yllättäjä ja joukkue jahtaa kisapaikkaa ihan tosissaan. Tällä hetkellä Montenegro on lohkossa toisena kymmenellä pisteellä yhdessä Tanskan kanssa.

Montenegro kaatoi Kazakstanin kotikentällään peräti 5-0. Tässä ottelussa Montenegro oli ylivoimainen sillä Kazakstan ei saanut tässä ottelussa ainuttakaan laukausta kohti Montenegron maalia.

Kazakstan nautiskelee tänään kotiedusta ja se tasaa hieman ottelun asetelmia. Kotijoukkueella ei kuitenkaan ole pelissä minkäänlaisia panoksia, kun puolestaan Montenegro taistelee vielä kisapaikasta.

Montenegron voitto heikosta Kazakstanista 1,88 kertoimella kelpaa peleihin. 

Tanska – Puola

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,95)

Tanska kohtaa tänään kotikentällään Puolan. Puola johtaa E-lohkoa 16 pisteellä, kun Tanska on lohkossa toisena kymmenellä pisteellä. Tällä hetkellä näyttää siis siltä, että Puola nappaa E-lohkon voiton ja Tanska sekä Montenegro taistelevat lohkon toisesta sijasta.

Tanska on isketty ottelun ennakkosuosikiksi kertoimien perusteella, mutta ottelu tulee olemaan varmasti tasainen. Puola voitti Tanskan ensimmäisessä kohtaamisessa 3-2 huiman ottelun päätteeksi.

Tanska pystyy haastamaan Puolan kotiedun turvin ja etenkin Kasper Dolbergilta sekä Christian Erikseniltä on lupa odottaa tehoja. Puolan ykköstykki on luonnollisesti Robert Lewandowski, joka on iskenyt karsinnoissa peräti 11 osumaa.

Tanskan ja Puolan välisissä maaotteluissa on nähty aina paljon maaleja enkä jaksa uskoa, että tämä ilta tuo siihen poikkeusta. Yli 2,5 maalille tarjottu 1,96 kerroin kelpaa pelikupongille Montenegron kaveriksi.

Tästä Coolbetin MM-karsinta -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset