MM-karsinnat: Portugali hakee pakkovoiton Unkarista!

 MM-karsinnat avattiin tänään komealla osumalla, kun Bulgaria onnistui tekemään maalin Hollannin vieraana. Sunnuntaita jatketaan 21:45 alkavien otteluiden merkeissä. Näistä otteluista pelattavaa löytyi Unkari – Portugali -ottelusta.

Unkari – Portugali

Valinta: Portugali -1 (2,40)

Unkari nappasi torstaina 3-1 kotivoiton heikosta Latviasta. Unkarilla ei ole pelissä oikeastaan mitään panosta sillä kisoihin ei ole enää asiaa, joten Unkari pelaa kunniasta ja lohkon kolmannesta sijasta.

Portugali lasketteli helpohkoon 5-1 kotivoittoon Färsaaria vastaan. Cristiano Ronaldo oli jälleen iskussa sillä mies iski ottelussa hattutempun.

Portugalilla on ottelussa kovat panokset sillä joukkue taistelee suorasta kisapaikasta yhdessä Sveitsin kanssa. Sveitsi johtaa tällä hetkellä B-lohkoa kolmen pisteen turvin sillä se kaatoi kotonaan Portugalin 2-0. Sveitsille kärsitty tappio on tähän mennessä ainoa pistemenetys Portugalille.

Vierasjoukkue on ottelun suuri suosikki ja vieraat tulevatkin hallitsemaan peliä suvereenisti Unkarin keskittyessä vastaiskuihin. Portugalilla on hurjasti Unkaria laadukkaampi joukkue ja se ei kompastele tänään vierasottelusta huolimatta vaan nappaa rutiininomaisen voiton ykköstykki Ronaldon johdolla.

Portugalin kahden maalin voitolle tarjoiltu 2,40 kerroin kelpaa sunnuntai -illan peleihin mainiosti.

 

Tästä Coolbetin MM-karsinta -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset