MM-kisat 13.5: Kahdeksas pelipäivä

Eilinen MM-lätkä päivä oli puoliksi onnistunut setti, sillä kahden tuplan voimalla päivään mentiin ja toinen tuplista löysi komeasti tiensä kotiin. Nyt on saatu hyvä rytmi päälle voittojen suhteen, joten nyt otetaan jackpot pois. 

Eilinen kisapäivä betsien valossa

Eilinen MM-kisapäivä tarjoili tuttuun tapaan neljä ottelua. A-lohkossa päivän avauskamppailu Tshekin ja Norjan välillä oli suorastaan täydellinen tylytys Norjan pojille. Tshekki nimittäin latoi ottelun aikana Norjan verkkoon seitsemän osumaa ja voitti ottelun puhtaasti 7-0.

Tshekin tehomies oli KHL-seura Slovan Bratislavan hyökkääjä Lukas Kaspar kahden maalin tehoilla. Myös puolustaja Tomas Kundratek ja hyökkääjä Tomas Zohorna ylsivät kahteen tehopisteeseen.

Me veikkasimme otteluun yli viiden maalin iltaan, joten tämä kohde napsui helposti kiinni.

A-lohkon iltaottelussa kohtasivat isäntämaa Venäjä ja piiskuinen Tanska. Venäjän punakone on yskinyt pahasti turnauksen alkutaipaleella, mutta eilisessä Tanska ottelussa hanat aukesivat tosissaan.

Venäjä nimittäin runnoi Tanskan kirjaimellisesti jäänrakoon ja latoi taululle 10-1 loppulukemat. Ottelun maaliruiskuina häärivät Sergei Mozyakin ja Vadim Shipachyov, jotka latoivat kaksi maalia mieheen. Lisäksi Shipachyov keräsi tililleen vielä kolme syöttöpistettä, joten tehoilta oli täydellinen.

Chicago Blackhawksin kultakimpale Artemi Panarin keräsi ottelussa tehot 1+4.

Me veikkasimme Venäjä otteluun yli 5,5 maalin iltaa ja tämä kohde tuli kyllä helposti taskuun jo toisen erän puolessa välissä.

B-lohkon päivän avausottelu käytiin Yhdysvaltojen ja Ranskan välillä. Ottelu oli tasaista vääntöä ensimmäisen erän ajan, mutta toisessa erässä USA karkasi kolmen maalin johtoon ja ottelu oli sitä myöden selvä.

Jenkit voittivat ottelun lopulta 4-o lukemin, kun kolmannessa erässä New York Rangersin puolustaja Brady Skjei onnistui vielä maalinteossa. Kahden tehopisteen otteluun ylsi ainoastaan Detroit Red Wingsin tulevaisuuden tähti Dylan Larkin kahden syöttöpisteen turvin.

Me olimme varmoja, että USA peittoaa Ranskan murskalukemin, mutta toisin kävi. Lapulla ollut yli kuuden maalin ilta jäi siis pelkäksi haaveeksi.

B-lohkon iltaottelussa kohtasivat kiekkojätti Kanada ja yllätysvalmis Saksa. Kanada ei kuitenkaan jättänyt Saksalle mahdollisuuksia kovinkaan paljon vaan voitti ottelun luvuin 5-2.

Ottelun tehomies oli Edmonton Oilersin Taylor Hall kahdella maalillaan. Me veikkasimme otteluun yli kuuden maalin iltaan, mutta yhdestä maalista se jäi kiinni.

Päivän saldoksi betsien suhteen tuli siis tulos 2/4 tai oikeastaan 3/4, kun Kanada ottelusta tuli panospalautus. Päivä oli siis hyvinkin onnistunut ja tästä on hyvä lähteä kisojen kahdeksanteen päivään.

PS4-kisa

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Nimittäin jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

  1. Avaa uusi tili 24hBetille tai Veikkaushuoneelle sivustoltamme löytyvistä bannereista tai edellä mainituista tekstilinkeistä. Voit myös halutessasi käyttää uusille asiakkaille suunnatun 100% talletusbonuksen.
  2. Lyö vetoa ja yritä tavoitella mahdollisimman isoa voittoa. Pelikupongin pitää sisältää vähintään yksi ottelu jääkiekon MM-kisoista. Voit lyödä kuinka monta kuponkia tahansa – kuinka isolla summalla tahansa. Minimipanos on 5€/kuponki.
  3. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com, jolla haluat osallistua kilpailuun. Kuponki tulee olla lähetettynä viimeistään 22.5.2016 klo 23:59.
  4. Kisa on voimassa Vvihjeet.comin kautta uuden tilin 24hBetille tai Veikkaushuoneelle avanneiden pelaajien kesken.
  5. Kampanja on voimassa 9.5.2016 – 22.5.2016 (Jääkiekon MM-kisojen loppuun asti).
  6. Suurimman voiton voittanut pelaaja palkitaan PS4-pelikonsolilla. Ei ole merkitystä, onko pelaajan pelikuponki 24hBetilla vai Veikkaushuoneella pelattu.
  7. Pelikupongin aitous tarkistetaan osallistumisen jälkeen. Muistathan, että kampanja on voimassa vain ja ainoastaan sivustomme kautta 24hBetille tai Veikkaushuoneelle liittyneiden uusien asiakkaiden kesken. Jos sinulla on jo pelitili olemassa jommalle kummalle sivustolle, niin mainitse kampanjasta vaikka kaverillesi.
  8. Tälle kampanjasivustolle päivitetään jokainen päivä uusia voitossa kiinni oleva pelikuponki, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
  9. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

 

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

Kahdeksannen kisapäivän betsit

Tänään yhdelle lapulle lyödään päivän kaikista kohteista over-tulos ja lisäksi haetaan vielä tulosveto tuplat mukaan päivään. Nyt on siis ruhtinaalisesti lyöty betsejä yhteen kisapäivään.

A-lohko

Tshekki – Kazakstan 

Valintamme: Yli 5,5 maalia 1.62

Tanska – Latvia 

Valintamme: Yli 5 maalia 1.95

B-lohko

USA – Unkari

Valintamme: Yli 5,5 maalia 1.40

Saksa – Valko-Venäjä

Valintamme: Yli 5 maalia 1.74

 

MMkisat 13.5 päälappu

MMkisat 13.5 tulosvedot

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

Aiheeseen liittyvät uutiset