MM-kisat 11.5: Kuudes kisapäivä

Eilinen MM-lätkä päivä päätettiin tulokseen 2/4. Tänään vihjeet kohdistuvat ainoastaan illan peleihin ja MM-kisapäivä painetaan läpi tuplan voimalla. Leijonat askissa 20.15 alkaen ja vastassa Unkari.

Viides kisapäivä

A-lohkon puolella Kazakstan ja Norja latoivat urakalla maaleja, kuten pitikin ja tuosta ottelusta yli 5,5 maalin ilta tuli kotiin komealla 2.18 kertoimella. Ottelu päättyi lopulta Norjan 4-2 -voittoon.

Lohkon toisessa ottelussa astuttiin sitten kuopan puolelle, kun Sveitsi ja Tanska saivat yli 4,5 maalin illan aikaiseksi vasta jatkoajan turvin. Ottelu oli todella tasainen vääntö ja Sveitsi kuittasi ottelun voiton lopulta jatkoajan kautta 3-2, kun Eric Blum kiskaisi kiekon Tanskan verkkoon ajassa 64.08.

B-lohkon puolella päivän osuma tuli Unkarin ja Ranskan välisestä ottelusta. Me ennustimme otteluun yli viiden maalin koitosta 1.85 kertoimella ja Ranska vei ottelun lopulta 6-2 lukemin.

B-lohkon päivän pommi napsui sitten Slovakian ja Saksan ottelusta. Saksa nimittäin otti päivän yllätyskortin täydellisesti käyttöönsä ja tykitti Slovakian kumoon 5-1. Tässä ottelussa me povasimme Slovakian suuri maalista voittoa, mutta betsimaailma näytti tässä kohteessa meille punaistakorttia.

PS4-kisa

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Nimittäin jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

  1. Avaa uusi tili 24hBetille tai Veikkaushuoneelle sivustoltamme löytyvistä bannereista tai edellä mainituista tekstilinkeistä. Voit myös halutessasi käyttää uusille asiakkaille suunnatun 100% talletusbonuksen.
  2. Lyö vetoa ja yritä tavoitella mahdollisimman isoa voittoa. Pelikupongin pitää sisältää vähintään yksi ottelu jääkiekon MM-kisoista. Voit lyödä kuinka monta kuponkia tahansa – kuinka isolla summalla tahansa. Minimipanos on 5€/kuponki.
  3. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com, jolla haluat osallistua kilpailuun. Kuponki tulee olla lähetettynä viimeistään 22.5.2016 klo 23:59.
  4. Kisa on voimassa Vvihjeet.comin kautta uuden tilin 24hBetille tai Veikkaushuoneelle avanneiden pelaajien kesken.
  5. Kampanja on voimassa 9.5.2016 – 22.5.2016 (Jääkiekon MM-kisojen loppuun asti).
  6. Suurimman voiton voittanut pelaaja palkitaan PS4-pelikonsolilla. Ei ole merkitystä, onko pelaajan pelikuponki 24hBetilla vai Veikkaushuoneella pelattu.
  7. Pelikupongin aitous tarkistetaan osallistumisen jälkeen. Muistathan, että kampanja on voimassa vain ja ainoastaan sivustomme kautta 24hBetille tai Veikkaushuoneelle liittyneiden uusien asiakkaiden kesken. Jos sinulla on jo pelitili olemassa jommalle kummalle sivustolle, niin mainitse kampanjasta vaikka kaverillesi.
  8. Tälle kampanjasivustolle päivitetään jokainen päivä uusia voitossa kiinni oleva pelikuponki, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
  9. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

 

Veikkaushuoneelle tästä!         24hBetille tästä!

 

A-lohko

Ruotsi – Kazakstan

Valintamme: Yli 6 maalia 1.79

B-lohko

Suomi – Unkari

Valintamme: Unkari +5,5 2.09

 

MMkisat 11.5

 

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset