MM-kisat 16.5: 11. pelipäivä!

Eilinen päivä ei ottanut onnistuakseen täydellisesti. Tupla oli iltapeleissä uunissa, mutta tulos oli 1/2, joten parempaan on pystyttävä. Tänään kisoissa on 11. pelipäivä ja me lähdemme tuplalla jälleen mukaan. Iltapelit kiinnostavat enemmän, joten sinne isketään betsit.

Eilinen päivä betsien valossa

Eilinen päivä mentiin tuplalla ja iltapeleihin lähdettiin hakemaan kahta overia. Osumat jäivät kuitenkin yhteen osumaan, joten potti jäi saamatta.

Suomen leijonat olivat eilisessä Slovakia ottelussaan hieman nukuksissa ottelun ensimmäisessä erässä, mutta kone kuitenkin käynnistyi hyvin ottelun vanhettua hetken. Leijonat aloittivat ottelun maalinteon toisessa erässä, kun kapteeni Mikko Koivu siirsi leijonat 1-0 johtoon ylivoimalla.

Vain 40 sekuntia myöhemmin duracell vauhtikone Antti Pihlström siirsi suomalaiset 2-0 johtoon ja viimeistään tässä kohtaa Slovakian selkäranka sanoi naps.

Ottelun loppu oli oikeastaan kosmetiikkaa, sillä Slovakia ei oikeastaan missään vaiheessa päässyt rikkomaan Suomen puolustusta ja maalissa Juuse Saros hoiti tonttinsa 100 prosenttisesti. Ottelun kolmannessa erässä Suomi latoi vielä kolme maalia Slovakian verkon perukoille.

Suomen lopuista maaleista vastasivat Aleksander Barkov, Jussi Jokinen ja yllätys, yllätys Patrik Laine.

Leijonat ottivat puhtaan 5-0 -voiton ja jatkavat näin turnausta puhtaalla pelillä ennen tiistain Kanada matsia, joka samalla lopettaa alkusarjan pelit ja siirrytään puolivälierä vaiheeseen.

Illan toinen kamppailu oli A-lohkon vääntö Sveitsin ja Ruotsin välillä. Ottelusta olisi odottanut maalirikkaampaan kamppailua, mutta toisin kävi. Sveitsi oli taisteluilmeellä mukana ja vaisu Ruotsi jatkoi hieman vuoristorataisia otteitaan.

Ottelu ratkaistiin lopulta voittomaalikilpailussa ja tuossa Ruotsi oli etevämpi osapuoli. Ottelu päättyi lopulta Ruotsin 3-2 -voittoon.

Päivän betsit

Tupla on päivän nimi ja iltapeleihin isketään kiinni betsit.

A-lohko

Tanska – Kazakstan

Valintamme: Tanska -1,5 1.98

B-lohko

Saksa – Unkari

Valintamme: Yli 5,5 maalia 1.83

 

MMkisat 16.5

Muistakaa arvoisat vedonlyöjät myös meidän PS4-kisa!

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Nimittäin jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

  1. Avaa uusi tili 24hBetille tai Veikkaushuoneelle sivustoltamme löytyvistä bannereista tai edellä mainituista tekstilinkeistä. Voit myös halutessasi käyttää uusille asiakkaille suunnatun 100% talletusbonuksen.
  2. Lyö vetoa ja yritä tavoitella mahdollisimman isoa voittoa. Pelikupongin pitää sisältää vähintään yksi ottelu jääkiekon MM-kisoista. Voit lyödä kuinka monta kuponkia tahansa – kuinka isolla summalla tahansa. Minimipanos on 5€/kuponki.
  3. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com, jolla haluat osallistua kilpailuun. Kuponki tulee olla lähetettynä viimeistään 22.5.2016 klo 23:59.
  4. Kisa on voimassa Vvihjeet.comin kautta uuden tilin 24hBetille tai Veikkaushuoneelle avanneiden pelaajien kesken.
  5. Kampanja on voimassa 9.5.2016 – 22.5.2016 (Jääkiekon MM-kisojen loppuun asti).
  6. Suurimman voiton voittanut pelaaja palkitaan PS4-pelikonsolilla. Ei ole merkitystä, onko pelaajan pelikuponki 24hBetilla vai Veikkaushuoneella pelattu.
  7. Pelikupongin aitous tarkistetaan osallistumisen jälkeen. Muistathan, että kampanja on voimassa vain ja ainoastaan sivustomme kautta 24hBetille tai Veikkaushuoneelle liittyneiden uusien asiakkaiden kesken. Jos sinulla on jo pelitili olemassa jommalle kummalle sivustolle, niin mainitse kampanjasta vaikka kaverillesi.
  8. Tälle kampanjasivustolle päivitetään jokainen päivä uusia voitossa kiinni oleva pelikuponki, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
  9. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset