MM-kisat 17.5: Alkusarjan lopetus!

Eilen oli meidän päivämme MM-lätkän puolella, kun betsit napsuivat kiinni 2/2. Tänään kisoissa laitetaan pakettiin alkusarja ja me lähdemme vedonlyöntiin mukaan maukkaalla tuplalla.

Eilinen kisapäivä betsien valossa

Me onnistuimme eilen täydellisesti, kun iltapeleihin isketty tupla kantoi hedelmää.

A-lohkon ottelussa kohtasivat Tanska ja yllätysvalmis Kazakstan. Me betsasimme otteluun Tanskan kahden maalin voittoa ja joukkue ei pettänyt meitä. Juutinmaan-ryhmä ei jättänyt ottelussa mitään saumaa Kazakstanille vaan vei ottelun tyylikkäästi 4-1 lukemin.

Tanska teki kaikki maalinsa ylivoimalla ja ottelun avauserän jälkeen Kazakstanin selkäranka oli jo katkaistu lähes täydellisesti, sillä Tanska iski erän aikana kolmesti.

Tanskan tehomiehinä häärivät Markus Lauridsen sekä Frederik Storm, jotka molemmat napauttivat muutaman tehopisteen. Kazakstanin ainoan maalin taiteili KHL-seura Barys Astanan hyökkääjä Nigel Dawes.

B-lohkon puolella oli tiedossa Saksan ja Unkarin vääntö. Ottelun piti olla läpihuuto juttu Saksalle, mutta Unkari jatkoi yllätyksiään. Joukkue nimittäin piinasi Saksaa aina kolmannen erän lopulle asti, kunnes Constantin Braunin osuma siirsi Saksan 3-2 -johtoon erän loppuminuuteilla.

Saksan konkarihyökkääjä Marcel Goc teki vielä maalin tyhjään Unkari verkkoon ja loppulukemat olivat näin Saksalle 4-2. Me veikkasimme otteluun yli 5,5 maalin iltaa ja sellainen sieltä tulikin Saksan kolmannen erän loppurynnistyksellä.

Päivän betsit

Alkusarja paketoituu meidän osalta tällä tuplalla.

A-lohko 

Venäjä – Ruotsi

Valintamme: Alle 5,5 maalia 1.94

B-lohko

Kanada – Suomi

Valintamme: Alle 5,5 maalia 1.87

 

MMkisat 17.5

Muistakaa arvoisat vedonlyöjät myös meidän PS4-kisa!

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Nimittäin jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

 1. Avaa uusi tili 24hBetille tai Veikkaushuoneelle sivustoltamme löytyvistä bannereista tai edellä mainituista tekstilinkeistä. Voit myös halutessasi käyttää uusille asiakkaille suunnatun 100% talletusbonuksen.
 2. Lyö vetoa ja yritä tavoitella mahdollisimman isoa voittoa. Pelikupongin pitää sisältää vähintään yksi ottelu jääkiekon MM-kisoista. Voit lyödä kuinka monta kuponkia tahansa – kuinka isolla summalla tahansa. Minimipanos on 5€/kuponki.
 3. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com, jolla haluat osallistua kilpailuun. Kuponki tulee olla lähetettynä viimeistään 22.5.2016 klo 23:59.
 4. Kisa on voimassa Vvihjeet.comin kautta uuden tilin 24hBetille tai Veikkaushuoneelle avanneiden pelaajien kesken.
 5. Kampanja on voimassa 9.5.2016 – 22.5.2016 (Jääkiekon MM-kisojen loppuun asti).
 6. Suurimman voiton voittanut pelaaja palkitaan PS4-pelikonsolilla. Ei ole merkitystä, onko pelaajan pelikuponki 24hBetilla vai Veikkaushuoneella pelattu.
 7. Pelikupongin aitous tarkistetaan osallistumisen jälkeen. Muistathan, että kampanja on voimassa vain ja ainoastaan sivustomme kautta 24hBetille tai Veikkaushuoneelle liittyneiden uusien asiakkaiden kesken. Jos sinulla on jo pelitili olemassa jommalle kummalle sivustolle, niin mainitse kampanjasta vaikka kaverillesi.
 8. Tälle kampanjasivustolle päivitetään jokainen päivä uusia voitossa kiinni oleva pelikuponki, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
 9. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

Mahtava mobiilietu Veikkaushuoneelta

Kun teet veikkauksesi älypuhelimella tai tabletilla, saat myös loistavan lisäedun. Toimi näin:

 • Mene ensin Bonukset-sivulle ja kirjoita koodiksi HUIPPU10
 • Sitten lyö vetoa mobiililaitteellasi vähintään 20 eurolla (kerroin väh. 1,3)
 • Kun vetosi on ratkennut, saat 10 euron ilmaisvedon!

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset