MM-kisat 19.5: Puolivälierät!

MM-kisat on edennyt siihen pisteeseen, että edessä on ensimmäiset tosipelit, kun puolivälierät alkavat. Meillä on tällä hetkellä hyvä vauhti päällä MM-lätkän betsirintamalla, kun kaksi edellistä kisapäivää menivät tulokseen 4/4. 

Tänään on tiedossa mahtava kiekkopäivä, kun MM-lätkän puolella aloitetaan puolivälierät. Suomi kohtaa 16.15 alkavassa ottelussa Tanskan ja mikäli loistavasi sujunut turnaus Suomen osalta jatkuu samaa rataa niin ei Tanskalla pitäisi olla kovinkaan paljon jakoa tuossa ottelussa.

Iltapäivän toinen ottelu on Tshekin ja Yhdysvaltojen välienselvittely. Tshekki voitti oman lohkonsa ja Yhdysvallat pääsi puolivälieriin mukaan vain vaivoin. Tshekki on ottelun ehdoton suosikki, mutta kaikki on aina mahdollista, joten tässä ottelussa me haetaan maalimääriä.

Illalla on tiedossa vielä kaksi ottelu, kun Kanada ja Ruotsi kohtaavat sekä toisessa ottelussa Venäjä ja Saksa kamppailevat jatkopaikasta.

Kanadan ja Ruotsin kamppailussa me haetaan maalijuhlia, mutta Venäjän ja Saksan kohtaamisessa haetaan betsi Saksan kautta.

Päivän betsit

 

Suomi – Tanska

Valintamme: Suomi -3 1.91

Tshekki – USA

Valintamme: Yli 4,5 maalia 1.55

Kanada – Ruotsi

Valintamme: Yli 5,5 maalia 1.87

Venäjä – Saksa

Valintamme: Saksa +3,5 1.99

 

Muistakaa arvoisat vedonlyöjät myös meidän PS4-kisa on edelleen käynnissä!

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Nimittäin jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

  1. Avaa uusi tili 24hBetille tai Veikkaushuoneelle sivustoltamme löytyvistä bannereista tai edellä mainituista tekstilinkeistä. Voit myös halutessasi käyttää uusille asiakkaille suunnatun 100% talletusbonuksen.
  2. Lyö vetoa ja yritä tavoitella mahdollisimman isoa voittoa. Pelikupongin pitää sisältää vähintään yksi ottelu jääkiekon MM-kisoista. Voit lyödä kuinka monta kuponkia tahansa – kuinka isolla summalla tahansa. Minimipanos on 5€/kuponki.
  3. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com, jolla haluat osallistua kilpailuun. Kuponki tulee olla lähetettynä viimeistään 22.5.2016 klo 23:59.
  4. Kisa on voimassa Vvihjeet.comin kautta uuden tilin 24hBetille tai Veikkaushuoneelle avanneiden pelaajien kesken.
  5. Kampanja on voimassa 9.5.2016 – 22.5.2016 (Jääkiekon MM-kisojen loppuun asti).
  6. Suurimman voiton voittanut pelaaja palkitaan PS4-pelikonsolilla. Ei ole merkitystä, onko pelaajan pelikuponki 24hBetilla vai Veikkaushuoneella pelattu.
  7. Pelikupongin aitous tarkistetaan osallistumisen jälkeen. Muistathan, että kampanja on voimassa vain ja ainoastaan sivustomme kautta 24hBetille tai Veikkaushuoneelle liittyneiden uusien asiakkaiden kesken. Jos sinulla on jo pelitili olemassa jommalle kummalle sivustolle, niin mainitse kampanjasta vaikka kaverillesi.
  8. Tälle kampanjasivustolle päivitetään jokainen päivä uusia voitossa kiinni oleva pelikuponki, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
  9. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

Kisan kärjessä on tällä hetkellä Jannen mahtava tulos, kun mies napautti taskuun yli 1400 euron potin! Alla olevasta linkistä pääset näkemään komean betsilapun!

PS4-kisan kärki!

Aiheeseen liittyvät uutiset