MM-kisat 21.5: Välierät!

MM-kisat palaavat jälleen betsikartalle yhden huilipäivän jälkeen. Me teimme puolivälierissä tuloksen 3/4, joten hyvä osumistarkkuus jatkui kahden jackpotpäivän jälkeenkin.

Puolivälierät betsien valossa

Puolivälierä päivä alkoi Suomen mukana ja vastassa oli hyvin turnauksessa esiintynyt Tanska. Suomi sai otteluun parhaan mahdollisen alun, kun ensimmäiselle erätauolle siirryttiin leijonien johtaessa ottelua 1-0 Mikael Granlundin osumalla.

Hyvä tekemisen meininki jatkui heti toisessa erässä, kun Jarno Koskiranta siirsi Suomen 2-0 johtoon toisen erän alussa. Tanska sai kuparisensa rikki toisen erän puolen välin jälkeen, kun Montreal Canadiensin hyökkääjä Lars Eller onnistui maalinteossa ylivoiman turvin.

Toisen erän lopussa kuitenkin piiska viuhui todenteolla, kun kultapoika Patrik Laine näytti kaikille, miten lujaa rannelaukaus voi lähteä. Laineen maali jäi erän viimeiseksi ja erätauolle siirryttiin leijona komennossa 3-1.

Kolmas erä oli molemmilta joukkueilta tasaista puurtamista ja Tanska ei hyvistä paikoista huolimatta saanut kiekko ohi Mikko Koskisen. Ottelun lopun jo häämöttäessä iski leijonaryhmä vielä kahdesti, kun Jussi Jokinen ja Granlund onnistuivat niittaamaan maalit mieheen.

Ottelu päättyi lopulta Suomen 5-1 -voittoon ja näin betsattu Suomi -3 tuli komeasti taskuun.

Iltapäivän toinen puolivälierä ottelu käytiin Tshekin ja Yhdysvaltojen välillä. Ottelu oli todella tasainen vääntö ja voittajaa jouduttiin hakemaan aina voittolaukauskilpailusta asti, jossa jenkit kuittasivat voiton lukemin 2-1.

Me haimme tähän otteluun viiden maalin sirkusta, mutta toisin kävi.

Illan ensimmäinen taistelu käyntiin Kanadan ja Ruotsin välillä. Suomi kuritti Kanadaa 4-0 lukemin, mutta Ruotsi oli täydellinen vastaantulija Kanadan käsittelyssä. Ottelu päättyi lopulta kanukkien murskalukemiin 6-0 ja samalla meidän yli 5,5 maalin tipsi tuli kotiin.

Kanadan tehomiehenä hääri Ottawa Senatorsin hyökkääjä Mark Stone, joka kirjautti tehot 1+2.

Illan toinen ottelu oli isäntämaa Venäjän ja Saksan välinen kamppailu. Saksa johti ottelu ensimmäisen erän jälkeen 1-0 lukemin, kun Patrick Reimer onnistui maalinteossa.

Heti toisen erän alussa Venäjä kuitenkin heräsi ja 40 sekunnin pelin jälkeen ottelu oli 1-1 lukemissa Vladimir Shipachyovin osumalla. Ennen erän puolta väliä Venäjä siirtyi Jevgeni Dadonovin osumalla 2-1 -johtoon.

Venäjä onnistui erässä vielä kertaalleen, kun Shipachyov onnistui toistamiseen maalinteossa. Toiselle erätauolle siirrtyttiin näin Venäjän komennossa 3-1.

Venäjä nakutti kolmannessa erässä vielä yhden osuman, kun Alexander Ovechkin niittasi loppulukemat Venäjä neljä ja Saksa yksi. Me betsasimme otteluun Saksan voittoa 3,5 maalin etumatkalla  ja komeastihan betsi kotiin tuli.

Puolivälierä päivän lopputulos jäi yhtä vajaa jackpotista, joten välierissä laitetaan uutta matoa koukkuun.

Välierien betsit

Suomi – Venäjä

Valintamme: Suomi 3.05

Kanada – USA

Valintamme: USA +2 2.40

Muistakaa arvoisat vedonlyöjät myös meidän PS4-kisa on edelleen käynnissä!

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Nimittäin jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

  1. Avaa uusi tili 24hBetille tai Veikkaushuoneelle sivustoltamme löytyvistä bannereista tai edellä mainituista tekstilinkeistä. Voit myös halutessasi käyttää uusille asiakkaille suunnatun 100% talletusbonuksen.
  2. Lyö vetoa ja yritä tavoitella mahdollisimman isoa voittoa. Pelikupongin pitää sisältää vähintään yksi ottelu jääkiekon MM-kisoista. Voit lyödä kuinka monta kuponkia tahansa – kuinka isolla summalla tahansa. Minimipanos on 5€/kuponki.
  3. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com, jolla haluat osallistua kilpailuun. Kuponki tulee olla lähetettynä viimeistään 22.5.2016 klo 23:59.
  4. Kisa on voimassa Vvihjeet.comin kautta uuden tilin 24hBetille tai Veikkaushuoneelle avanneiden pelaajien kesken.
  5. Kampanja on voimassa 9.5.2016 – 22.5.2016 (Jääkiekon MM-kisojen loppuun asti).
  6. Suurimman voiton voittanut pelaaja palkitaan PS4-pelikonsolilla. Ei ole merkitystä, onko pelaajan pelikuponki 24hBetilla vai Veikkaushuoneella pelattu.
  7. Pelikupongin aitous tarkistetaan osallistumisen jälkeen. Muistathan, että kampanja on voimassa vain ja ainoastaan sivustomme kautta 24hBetille tai Veikkaushuoneelle liittyneiden uusien asiakkaiden kesken. Jos sinulla on jo pelitili olemassa jommalle kummalle sivustolle, niin mainitse kampanjasta vaikka kaverillesi.
  8. Tälle kampanjasivustolle päivitetään jokainen päivä uusia voitossa kiinni oleva pelikuponki, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
  9. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

Kisan kärjessä on tällä hetkellä Jannen mahtava tulos, kun mies napautti taskuun yli 1400 euron potin! Alla olevasta linkistä pääset näkemään komean betsilapun!

PS4-kisan kärki!

Aiheeseen liittyvät uutiset