MM-kisat 22.5: Ihanaa Leijonat ihanaa!

Eilen pelattiin välierät ja me teimme tuloksen 2/2. Nyt on viimeiset neljä kisaa päivää betsien osalta 7/8. Tänään pelataan iltapäivällä pronssista ja illalla huudetaan Suomi maailmanmestaruuteen. 

Välieräpäivä betsien osalta

Päivä alkoi Suomen ja Venäjän kohtaamisella. Koko Suomi jännitti yhdessä leijonien mukana ja kansan tuki sai Suomen yltymään todella kovaan suoritukseen, kun leijonat löi punakoneen 3-1 lukemin.

Suomi oli ensimmäisen erän jälkeen 1-0 häviöllä, mutta erätauolla päävalmentaja Kari Jalonen sai joukkoihinsa lisää voimaa ja toiseen erään asteli karjuva leijonalauma.

Toista erää oli pelatu vajaa kuusi minuuttia, kun Sebastian Aho toi Suomen tasoihin ylivoimalla. Erän loppupuolella leijona karjui jälleen, kun Jussi Jokinen siirsi Suomen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon.

Toisen erän lopun jo häämöttäessä Aho iski vielä toistamiseen ylivoimalla ja erätauolle siirryttiin leijona komennossa 3-1.

Kolmannessa erässä ei enää maaleja nähty vaikka Venäjä painoi päälle hullunlailla. Mikko Koskinen Suomen maalilla kuitenkin kesti ja koko Suomen joukkue taisteli todella miehekkäästi. Punakone lyötiin täydellisesti jäänrakoon ja Suomi eteni finaaliin 3-1 lukemin.

Me betsasimme otteluun Suomen voittoa komealla 3.05 kertoimella.

Illalla oli edessä vielä Kanadan ja Yhdysvaltojen kamppailu. Ottelu käynnistyi todella tasaisesti tai oikeastaan Yhdysvallat oli jopa niskanpäällä hetkittäin. Erän puolen välin paikkeilla Kanada kuitenkin iski, kun Brendan Gallagher siirsi Kanadan 1-0 johtoon maalinedusta kahinan pääteeksi.

Erän lopulla Kanada iski vielä kertaalleen, kun Boston Bruinsin Brad Marchand onnistui ja erätauolle siirryttiin Kanadan komennossa 2-0.

Toiseen erään tuli uudesti syntynyt USA. Vajaa kaksi minuutti oli toista erää pelattu ja kiekko oli ensimmäistä kertaa Kanadan maalivahti Cam Talbotin selän takana. Maalintekijänä oli jenkkien kultapoika Auston Matthews.

Muutama minuutti eteenpäin ja USA siirtyi ensimmäisä kertaa ottelussa johtoon, kun New Jersey Devilsin David Warsofskyn laukaus yllätti Talbotin täydellisesti.

Ennen erän puoltaväliä jenkit iskivät vielä kertaalleen. Detroit Red Wingsin hyökkääjä Dylan Larkin näytti loistavaa pelisilmäänsä ja tarjoili Tyler Mottelle avoimen paikan, josta Motte ei voinut erehtyä.

Kanada ei kuitenkaan sammunut USA:n nousun edessä vaan joukkue painoi pelin tasoihin erän lopulla Derick Brassardin ylivoima osumalla.

Toiselle erätauolle siirryttiin näin 3-3 tilanteessa.

Kolmas erä sai räjähtävän alun, kun Nashville Predatorsin puolustaja Ryan Ellis näytti, miten lämäri lähtee ja siirsi joukkueensa jälleen johtoon.

Kolmannen erän alun jälkeen ottelu oli tasaista vääntöä ja molemmat joukkueet loivat loistavia maalintekopaikkoja, mutta Kanadan maalissa Talbot ja USA tolppien välissä Keith Kinkaid kestivät lähentelyt.

Jenkit yrittivät ottelun lopussa tasoitusta vielä ilman maalivahtia, mutta tämä riskipeli ei tuonut palkintoa ja näin Kanada eteni finaaliin Suomea vastaan lukemin 4-3.

Me laitoimme lapulle USA:n voiton kahden maalin etumatkalla ja komeasti veto napsui kotiin.

Pronssiottelun ja finaalin betsit

Venäjä – USA

Valintamme: Yli 5,5 maalia 1.95

Suomi – Kanada

Valintamme: Suomi -1,5 3.5

Arvoisat vedonlyöjät meidän PS4-kisa on edelleen käynnissä!

Lätkän MM-kisat ovat kovassa vauhdissa, jonka kunniaksi myös Vvihjeet.comissa laitetaan huikea PS4-kisa pystyyn uusien kumppaniemme kera. Nimittäin jääkiekon MM-kisojen aikana isoin 24hBetillä tai Veikkaushuoneella voitettu betsivoitto palkitaan Playstation 4 -pelikonsolilla!

Kilpailu on voimassa Vvihjeet.comin kautta 24hBetille tai Veikkaushuonelle uuden tilin avanneiden asiakkaiden kesken. Molemmat toimijat ovat luotettavia pelialan yrityksiä, joista voit lukea lisää sivustoltamme löytyvistä esittelyistä.

Kilpailun säännöt ja osallistuminen

  1. Avaa uusi tili 24hBetille tai Veikkaushuoneelle sivustoltamme löytyvistä bannereista tai edellä mainituista tekstilinkeistä. Voit myös halutessasi käyttää uusille asiakkaille suunnatun 100% talletusbonuksen.
  2. Lyö vetoa ja yritä tavoitella mahdollisimman isoa voittoa. Pelikupongin pitää sisältää vähintään yksi ottelu jääkiekon MM-kisoista. Voit lyödä kuinka monta kuponkia tahansa – kuinka isolla summalla tahansa. Minimipanos on 5€/kuponki.
  3. Lähetä voitettu pelikuponkisi osoitteeseen info@vetovihjeet.com, jolla haluat osallistua kilpailuun. Kuponki tulee olla lähetettynä viimeistään 22.5.2016 klo 23:59.
  4. Kisa on voimassa Vvihjeet.comin kautta uuden tilin 24hBetille tai Veikkaushuoneelle avanneiden pelaajien kesken.
  5. Kampanja on voimassa 9.5.2016 – 22.5.2016 (Jääkiekon MM-kisojen loppuun asti).
  6. Suurimman voiton voittanut pelaaja palkitaan PS4-pelikonsolilla. Ei ole merkitystä, onko pelaajan pelikuponki 24hBetilla vai Veikkaushuoneella pelattu.
  7. Pelikupongin aitous tarkistetaan osallistumisen jälkeen. Muistathan, että kampanja on voimassa vain ja ainoastaan sivustomme kautta 24hBetille tai Veikkaushuoneelle liittyneiden uusien asiakkaiden kesken. Jos sinulla on jo pelitili olemassa jommalle kummalle sivustolle, niin mainitse kampanjasta vaikka kaverillesi.
  8. Tälle kampanjasivustolle päivitetään jokainen päivä uusia voitossa kiinni oleva pelikuponki, joten muistakaahan seurata tätä kampanjasivua.
  9. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

Veikkaushuoneelle tästä!  24hBetille tästä!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset