MM-kisat 8.5: Kolmas kisäpäivä

Eilisen kisapäivän tulos oli 3/6, joten hyvää rataa mennään. Täydellisyyteen kuitenkin pyritään, joten toisen kisapäivän tulos ei missään tapauksessa saa tuoda hyvää oloa vaan se antaa voimaa jatkaa eteenpäin, jotta jackpot napsahtaa. 

Sunnuntai ja edessä MM-kisojen kolmas kisapäivä. Tänään myös Suomen leijonat pääsevät jälleen irti, kun vastaan asettuu aina yllätysvalmis Saksa. Tänään juhlitaan myös äitejä, joten loistavaa äitienpäivää kaikille äideille!

Kolmas kisapäivä pitää sisällään jälleen kuusi ottelua ja päämielenkiinto on tottakai Suomen ottelussa. Kiekko tippuu jäähän 16.15 ja aloitetaan huutomyrsky, jotta leijonat saavat kaiken mahdollisen tuen.

Toinen kisapäivä

A-lohkon puolella nähtiin historiallinen voitto, kun Kazakhstan yllätti Sveitsin voittomaalikilpailun jälkeen 3-2.

Lohkon toisessa ottelussa Norjan ja Tanskan välinen selvittely oli täydellisesti juuttimiesten näytöstä, kun joukkue niputti Norjan puhtaasti 3-0.

Lohkon kolmannessa kamppailussa Latvia ja Tshekki pelasivat odotetusti tiukan ottelun ja voittajaa jouduttiin hakemaan aina voittomaalikilpailusta asti. Tshekki oli ottelun viimeisellä minuutilla vielä tappiolla 3-2, mutta Michal Repik pelasti joukkueen jatkoajalle.

Tshekki oli loppujen lopuksi ottelun vahvempi osapuoli ja korjasi ottelun voiton voittomaalikilpailun jälkeen 3-2.

B-lohkon puolella päivä alkoi Slovakian ja Unkarin taistolla. Tuossa ottelussa Unkarilla ei oikeastaan paljoakaan jakoa ollut, kun Slovakia vei voiton 4-1. Ottelusta on kuitenkin pakko nostaa esiin Unkarin hyökkääjä Frank Banhamin maali, sillä tämä Liigastakin tuttu pelaaja iski Unkarin ainokaisen osuman ja mieshän päättää pitkän kiekkoilija uransa tähän MM-turnaukseen.

Lohkon toinen ottelu oli Ranskan ja Saksan tasaiseksi ennakoitu näytös. Saksa oli ottelun ehdoton suosikki kertoimien valossa, mutta niin vaan Ranska tuli ja yllätti. Ottelu päättyi lopulta Ranskan 3-2 -voittoon voittomaalikilpailun päätteeksi.

B-lohkon illan viimeinen koitos oli Valko-Venäjän ja USA välienselvittely. Ottelu oli jenkkien hallinnassa lähes koko ottelun ajan, vaikkakin piiskuinen Valko-Venäjä laittoi vastaan kaikin mahdollisen keinoin. Ottelu päättyi lopulta jenkkiryhmän selvään 6-3 -voittoon.

24hBet ja MM-kisat

Muistakaa arvoisat vedonlyöjät uuden yhteistyökumppanimme 24hBetin erikoistarjous MM-kisojen ajan.

24hBet tarjoilee nimittäin todella yksilöllisen tarjouksen asiakkailleen koko MM-lätkän ajan. Kaikki asiakkaat voivat betsata MM-lätkää 24hBetin kautta täysin ilmaiseksi, joten tarjous kannattaa todella hyödyntää kisojen jokaisena päivänä.

Saadakseen ilmaisen vedon pelaajien on käytettävä oikeaa bonuskoodia, joka löytyy aina kampanjasivultamme. Jokaisella matsipäivällä on aina oma koodinsa.

Tästä mukaan päivän ilmaisvetoon!

Jos et vielä kuulu 24hBetin kasvavaan joukkoon on ensitalletusbonus juuri sinua varten. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tarjoukseen ja iskemään samalla betsit sisään.

Lunasta 24hBetin ensitalletusbonus tästä!

Kisojen kolmas päivä mennään triplan voimalla ja tässä päivän pääesiintyjät.

A-lohko

Ruotsi – Tanska

Valintamme: Tanska +2,5 1.80

B-Lohko

Suomi – Saksa

Valintamme: Yli 5,5 maalia 2.02

Ranska – Slovakia

Valintamme: Ranska +2 1.60

 

Täältä betsit sisään!

MMkisa 3

Aiheeseen liittyvät uutiset