MM-kisat 9.5: Neljäs kisapäivä

Eilinen MM-lätkä päivä toi mukanaan tuloksen 1/3. Leijonien ottelun maalijuhlat haisteltiin kohdilleen, mutta Ranska ja Tanska, eivät pystyneet yllättämään isompia kiekkomaita. Tänään edessä neljäs kisapäivä ja uudet kujeet.

Tänään on tiedossa MM-lätkän neljäs kisapäivä ja neljän ottelun kuormalla mennään. Päivän päämielenkiinto on tietenkin Suomen leijonien ottelussa, kun USA astelee vastaan 20.15 alkavassa koitoksessa.

Kolmas kisapäivä

Kolmas kisapäivä piti sisällään kuusi kamppailua ja suurin yllätyksen kohde oli ehdottomasti Kazakstanin mahtavat otteet kiekkojätti Venäjää vastaan. Piiskuinen Kazakstan nimittäin piti Venäjän supertähtiä pitkin ottelu piinassa ja taisteli ottelun voitosta tosissaan aina loppuun asti.

Kazakstan joutui kuitenkin hyvän taistelun jälkeen lopulta nöyrtymään ja Venäjä korjasi ottelusta 6-4 -voiton. Venäjä vei kyllä ottelun, mutta Kazakstan osoitti, että heidän kiekkokulttuuri on ottanut isoja askeleita eteenpäin ja tulevaisuudessa joukkuetta ei enää pidetä heittopussina.

A-lohkon toisessa ottelussa Norja ja Sveitsi ottivat toisistaan mittaa. Ottelusta povattiin tasaista vääntöä ja sitä se myös oli. Ottelu päättyi varsinaisen peliajan jälkeen tulokseen 3-3 ja edessä oli jatkoaika.

Ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 63.23, kun Norjan Andreas Martinsen tykitti kiekon Sveitsin maalinperukoille ja varmasti näin joukkueelleen kaksi pistettä.

A-lohkon illan viimeinen ottelu oli Ruotsin ja Tanskan välinen mittelö. Tanska siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, mutta tuon maalin jälkeen ottelun kuskin paikka siirtyi Ruotsille ja loppujen lopuksi Ruotsi korjasi helpon 5-1 -voiton.

B-lohkon päivän ensimmäinen ottelu oli Unkarin ja Kanadan välinen koitos. Tuossa ottelussa ei voittajasta ollut mitään epäselvyyttä missään vaiheessa, sillä Kanada korjasi ottelusta helpon 7-1 -voiton.

Lohkon toinen ottelu oli Suomen ja Saksan vääntö. Saksa tiedetään joukkueena, jolla riittää kyllä hieman yksilötaitoa, mutta joukkue pelaaminen on hakusessa.

Suomi oli ottelun alkuminuuteilta lähtien kaukalon isäntä ja Patrik Laineen 1-0 maali ylivoimalla ottelun avauserässä avasi Suomen pelaamista ja loppu olikin selvää kauraa, kun leijonat pöyhivät Saksan 5-1 lukemin.

Suomen maaleista vastasivat Laine kahdella osumallaan sekä yhden maalin mieheen tehneet Leo Komarov, Sebastian Aho ja Jarno Koskiranta.

B-lohkon illan päätti Ranskan ja Slovakian välien selvittely. Ranska on mennyt hirmuisilla askelilla eteenpäin MM-tasolla, mutta Slovakiaa vastaan Ranska ei pystynyt laittamaan vastaan kovinkaan paljoa, kun Slovakia latoi taululle 5-1 loppulukemat.

Veikkaushuone 

Veikkaushuone tarjoaa huippuluokan urheiluvedonlyöntiä sekä pokeri-, casino-, ja bingopelejä. Veikkaushuoneelle on myönnetty Maltan peliviranomaisten LGA:n pelilisenssi, mikä takaa varmasti valvotun ja rehellisen vedonlyöntitoiminnan harjoittamisen. Tämä mahdollistaaa myös EU-maiden pelaajille verovapaat voitot.

Korkeatasoisien pelielämyksien lisäksi mutkattomat sekä asiakaslähtöiset toimintatavat ovat keränneet kiitosta laajalla rintamalla. Veikkaushuoneen asiakkaana pääset osallistumaan lukuisiin erilaisiin kampanjoihin ja kilpailuihin, joissa on tarjolla mahtavia palkintoja.

Veikkaushuoneella on tarjolla uusille asiakkaille 100% talletusbonus vedonlyöntiin ensitalletuksen yhteydessä, kun käytät koodia VEIKKAUSHUONE100.

Tämä tarkoittaa, että ensitalletuksesi tuplataan aina sataan euroon saakka. Saat siis esimerkiksi 50€ talletuksella itsellesi 100€ pelirahaa.

 

Siirry Veikkaushuoneelle ja lunasta bonus!

A-lohko

Ruotsi – Tshekki

Valintamme: Tshekki +0 1.97

B-Lohko

Valko-Venäjä – Kanada

Valintamme: Kanada -3,5 1.80

Suomi – USA

Valintamme: Yli 5,5 maalia 1.92

 

MMkisat 9.5

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset