MM-kisat 6.5: Pitkä odotus päättyy!

Aurinko paistaa täydellä teholla koko Suomessa ja vihdoinkin MM-kisat saadaan käyntiin. Vedonlyöjille on tarjolla paljon pelattaa joka päivä ja tänään kisojen avauspäivänä on edessä neljän ottelun setti.

MM-kisat ovat aina vuodesta toiseen yksi kiekkokauden mielenkiintoisimpia tapahtumia. Tänä vuonna kisat pelataan Venäjällä ja tästä päivästä lähtien seuraavat kaksi viikko hengitetään pelkästään MM-lätkää.

Uusi yhteistyökumppanimme 24hBet tarjoilee hyviä vetotarjouksia jokaiseen kisapäivään, joten kannattaa ehdottomasti avata pelitili ja poimia samalla loistava ensitalletusbonus talteen.

Lunasta 24hBetin ensitalletusbonus tästä!

24hBet tarjoilee myös todella yksilöllisen tarjouksen asiakkailleen koko MM-lätkän ajan. Kaikki asiakkaat voivat nimittäin betsata MM-lätkää 24hBetin kautta täysin ilmaiseksi. Homma tuntuu uskomatomalta, mutta se on siitä huolimatta täyttä todellisuutta.

24hBet antaa kaikille Suomesta, Ruotsista tai Norjasta tuleville pelaajille yhden ilmaisen vedon jokaisena MM-kisapäivänä. Tämä tarkoittaa yhteensä 15 ilmaista betsausta ja mahdollisuutta voittaa riihikuivaa rahaa ILMAN TALLETUSTA!

Saadakseen ilmaisen vedon pelaajien on käytettävä oikeaa bonuskoodia, joka löytyy aina kampanjasivultamme. Jokaisella matsipäivällä on aina oma koodinsa.

Tästä mukaan päivän ilmaisvetoon!

Uuden yhteistyökumppanimme esittely on suoritettu ja päästään itse asiaan, nimittäin nyt lyödään betsit sisään ja aletaan elämään kisatunnelman mukana täydellä teholla. Meiltä tulee jokaiseen MM-kisäpäivään vetoja, joten nyt on hyvä liittyä remmiin mukaan alusta asti.

A-lohko

Ruotsi – Latvia

Valintamme: Yli 5,5 maalia 1.76 

Tshekki – Venäjä

Valintamme: Yli 5,5 maalia 2.09

B-lohko

USA – Kanada

Valintamme: Ensimmäinen erä Kanada 1.93

Suomi – Valko-Venäjä

Valintamme: Yli 5 maalia 1.96

 

Aiheeseen liittyvät uutiset