MM-lätkä kisa -voita 25€ pelirahaa Coolbetille!

Suomi kohtaa tänään jääkiekon MM-kisoissa Slovenian. Järjestimme Leijonien pelipäivän kunniaksi kisan, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa pelirahaa Coolbetille.

Kuinka pääset mukaan?

Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa ja se ei vie paljoa aikaa. Sinun tulee veikata Suomi – Slovenia -ottelun varsinaisen peliajan lopputulos sekä Suomen maalintekijä alla olevan taulukon ohjeiden mukaisesti. Esimerkkiveikkaus 5-1 & Jesse Puljujärvi. Lähimmäksi veikannut kilpailija voittaa 25€ pelirahaa Coolbetille.

Kilpailun säännöt & osallistuminen

  1. Täytä tämän artikkelin lopussa olevaan taulukkoon vaaditut tiedot sekä oma veikkauksesi ottelun tuloksesta ja maalintekijästä. Esimerkkiveikkaus 5-1 & Jesse Puljujärvi.
  2. Osallistuaksesi kilpailuun sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili, jotta peliraha on mahdollista maksaa. Jos sinulla ei ole Coolbetin pelitiliä, saat sen helposti auki tästä.
  3. Voit osallistua kilpailuun vain yhdellä veikkauksella. ”Moniveikkaukset” hylätään kisasta automaattisesti.
  4. Lähimmäksi veikannut kisaaja voittaa 25€ pelirahaa Coolbetille. Jos osuneita tulosvetoja on useampi niin maalintekijä ratkaisee voittajan. Jos tilanne on tämänkin jälkeen tasan niin voittaja ratkaistaan arpomalla.
  5. Kilpailuun osallistuminen päättyy tänään klo 21:10.
  6. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin mikäli ne nähdään tarpeelliseksi.

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Tästä Coolbetin MM-lätkä kohteisiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset