MM-lätkä kisa- Voita Leijonien virallinen fanipaita!

Coolbetin lätkäkalenteri

Jääkiekon MM-kisat ovat jo käynnissä, mutta me järjestämme tästä huolimatta kilpailun Leijonien jäljellä oleviin alkusarja -otteluihin. Kilpailun voittaja tullaan palkitsemaan Leijonien virallisella fanipaidalla.

Kuinka pääset mukaan kisaan?

Kilpailuun osallistuminen on varsin helppoa eikä vie kauaa aikaa. Sinun tulee veikata alla olevaa lomaketta käyttäen Suomen alkusarjaotteluiden varsinaisen peliajan maalimäärät sekä maalintekijät. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen Leijonien virallisen fanipaidan.

Kilpailun säännöt & ehdot:

1. Varsinaisen peliajan maalimäärät veikataan yli tai alle 4,5 maalia -muodossa. Jokaiseen otteluun voi valita vain yhden, suomalaisen maalintekijän. Mahdollisen rangaistuslaukauskilpailun maalintekijöitä ei lasketa kisaan mukaan. Esimerkkiveikkaus: Yli 4,5 maalia + Miro Aaltonen.

2. Kilpailun ensimmäinen kohde on 08.05.2017 pelattava Suomi – Tsekki ottelu, joten esimerkiksi tämän päivän Ranska -ottelu ei ole mukana kisassa. Kilpailuun osallistuminen päättyy näin ollen 08.05.2017 klo 21:00.

3. Osallistuaksesi kisaan sinulla tulee olla aktiivinen Coolbetin pelitili. Lisäksi sinun tulee lyödä vetoa Coolbetilla mistä tahansa jääkiekon MM-kisat -kohteesta vähintään 5€ edestä ennen kilpailun ensimmäisen ottelun alkua (8.5 klo 21:00). Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, saat avattua sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

4. Voittaja on se, joka veikkaa eniten oikeita maalimääriä sekä maalintekijöitä. Oikeasta maalimäärästä saa yhden pisteen ja oikeasta maalintekijästä kaksi pistettä. Jos yhtä lähelle osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

5. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen Leijonien virallisen fanipaidan.

6. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

7. Vvihjeet.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta. Huomioithan myös, että tarkastamme Coolbetin vetovaatimuksen(5€) tuloksien tarkastuksen yhteydessä.

8. Olet mukana, onnea kisaan!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

MM-lätkä betsit sisään tästä!

Aiheeseen liittyvät uutiset