F1-vihjeet: Monacon aika-ajot!

f1-kauden avaus

Monacon aika-ajot ajetaan tänään klo 15.00 legendaarisella katuradalla, jossa qualifying on entistäkin suuremmassa roolissa kisan tuloksen kannalta. Nyt on näyttänyt harjoituksien perusteella vahvasti siltä, että Ferrarit ovat nopeimpia ja Red Bullit ovat löytäneet yllättävän hyvän vauhdin jälleen kerran Monacon radalla.

Monacon aika-ajojen valinnat:

Lewis Hamilton – Valtteri Bottas 2 (2.80)

Valtteri Bottas ilmoitti tyylikkäästi, ettei hän koskaan ole hävinnyt tallikaverilleen Monacossa. Nyt näyttää myös vahvasti siltä, että Bottas voisi olla helpostikin Lewisin edellä. Britillä on ollut tatsi hukassa pitkin harjoituksien, vaikka ensimmäiset menikin Lewisin nimii. Otetaan Valtterin ja Lewisin hedarissa Valtteri lapulle, sillä kerroin tälle on suorastaan poskettoman korkea. Asetelma on oikeasti selvästi lähempänä coin-flipiä.

Ylipäätään aika-ajot vaikuttavat tällä hetkellä siltä, että Ferrari dominoi Mersujen ottaessa kakkosrivin ja Red Bullin haastavan hienosti tullen kolmosriviin. Tosin tämä on ollut kauden kuva lähes alusta asti, joten mitään sen suurempaa yllätystä ei ole odotettavissa.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset