F1-vihjeet: Monacon GP!

f1-kauden avaus
Monacon GP ajetaan tänään klo 15.00 alkaen. Kisaan lähdetään suomalaisittain äärimmäisen jännittävistä asetelmista: Kimi paalulla, Bottas 3.

Monacon GP:n valinnat

Top 3: Valtteri Bottas (1.65)

Valtteri Bottas saa yllättävän hyvän kertoimen jälleen kerran ja ilman keskeytystä Valtterin pitäisi olla palkintopallilla tämän kisan jälkeen. Otetaan siis Valtterin palkintopallisija kiinni 1.65 kertoimella.

Mielenkiintoista on myös seurata miten Valtterin tallikaveri Lewis Hamilton pärjää tänään, sillä britillä oli äärimmäisen suuria ongelmia aika-ajoissa ja Lewis pääsee starttaamaan kisaan vasta 14. ruudusta. Lewisin nousun puolesta pitäisi melkein lähteä pelaamaan, mutta ongelmat olivat liian suuria siihen nähden, että uskaltaisi Lewisin kelkkaan lähteä.

Top 10: Nico Hülkenberg (1.90)

Kymppiruudusta starttaava Hülkenberg ajanee tänään pisteille, jos mies saa tuotua autonsa maaliin saakka. Espanjassa 6. Sochissa 8. Bahrainissa 9. ovat Nicon viimeisimmät sijoitukset, joten on vaikea nähdä miten tänään jäisi pistesija saamatta.

Keskeyttää ensimmäisellä kierroksella: +1 (1.80)

Varsinkin Monacossa on helposti nähtävissä ykkösmutkan kolari, johon jää vähintään yksi auto. Tämän pelaaminen 1.80 kertoimella on luokkaa no brainer.

Voittaja: Kimi Räikkönen (2.50)

Paalupaikka on aina erityisen vahvoilla Monacossa, joten kuka tahansa kärkitallin mies paalupaikalta yli 2 kertoimella on pakko pelata. Todennäköisyys tälle vähintään 50%, vaikka viimeisimmät kisat ovat menneetkin paalupaikan ulkopuolelle.

Jotenkin tässä kuitenkin hirvittää se, että Ferrari menee ja sössii Kimin taktiikan jollain ilveellä ja pelaa Vettelille voiton, mutta senkin uhalla on tartuttava suomalaisen erinomaiseen kertoimeen.

Alla vielä kuva singleinä pelatuista valinnoista:

 

Aiheeseen liittyvät uutiset