Monivetoa päivän Superpesis-kierrokselle!

Pesismonari | Vvihjeet.com

Miesten Superpesiksessä pelataan tänään neljän ottelun kierros. Kierroksen ehdoton herkkupala on JoMan sekä Jymyn välinen kamppailu.

JoMa – Jymy

JoMa löytyy sarjataulukon sijalta kaksi, kun vierailija Jymy on kolmantena yhden pisteen päässä kotijoukkueesta. Täytyy kuitenkin huomioida, että Jymy on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Tänään Mehtimäellä nähdään kaksi sarjan parasta ulkopeli kenttää, joten suurta juoksujuhlaa ei ole odotettavissa. Molemmat joukkueet ovat erittäin vahvassa vedossa joten tämän pelin voittajaa on erittäin vaikea veikata.

Vähäjuoksuista ottelua on pelattu niin paljon, että haetaan kerrointa parilla isojuoksuisella vaihtoehdolla.

Koti: 2,3,7

Vieras: 3,5,9

PattU – Tahko

Kotijoukkue PattU oli loistavassa vireessä ennen juhannustaukoa. Joukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Kotijoukkueen kotiuttaja Antti Korhonen on ollut mahtavassa vedossa viimeaikoina, joten mieheltä odotetaan tulosta myös tänään.

Tahko rämpii viiden ottelun tappioputkessa ja pääsy pudostuspeleihin tulee olemaan tällä menolla todella tiukkaa. Tahko ei ole onnistunut voittamaan ainuttakaan vuoroparia viidessä edellissä vieraspelissä.

Raahessa saattaa sataa tänään, joten otetaan myös muutama vähäjuoksuinen vaihtoehto lapulle mukaan.

Koti: 4,6,11

Vieras: 2,4,7

Kiri – Ankkurit

Kotijoukkue Kiri porskuttaa komeassa seitsemän ottelun voittoputkessa. Kiri jäi edellisen kerran pisteittä vieraspelissä Ankkureita vastaan.

Ankkurit hävisi edellisellä kierroksella Vimpelille kotonaan 0-2 ja samalla joukkueen yhdeksän ottelun pisteputki meni poikki.

Molemmat joukkueet ovat iskeneet juoksuja ihan kelpo tahtiin viimeaikoina, joten uskon ettei tämä ottelu jää vähäjuoksuiseksi. Jyväskylässä näyttää olevan ihan kelpo lyöntikeli, joten myös sään puolesta juoksuja on odoteltavissa!

Koti:4,6,10

Vieras:3,5,8

Rivin hinta: 36,45€

 

Aiheeseen liittyvät uutiset