Motonet GP:ssä kisaillaan keskiviikkona!

Motonet GP

Kotimainen yleisurheilukausi polkaistaan kunnolla käyntiin keskiviikkona, kun kauden 2018 ensimmäinen Motonet GP kilpaillaan Espoossa. Muut Motonet GP -osakilpailut ovat Kuortaneella 23.6., Joensuussa 4.7., Lapinlahdella 28.7. ja Lappeenrannassa 23.8. Coolbet on laajalla kohdevalikoimalla menossa mukana!

Motonet GP

Valinta: H2H, Ollikainen – Bäck: Ollikainen (2,10) @Coolbet

Miesten keskiviikkoisesta pituuskisasta Espoon Motonet GP:ssä odotetaan suomalaisittain tasaista. Mukana on kolme kahdeksan metriä ylittänyttä suomalaishyppääjää ja heitä kirittämään on saapunut Etelä-Afrikan Zarck Visser.

Arto Bryggaren valmentama Roni Ollikainen on hypännyt tällä kaudella sallituissa tuulissa 759. Tämän tuloksen Ollikainen hyppäsi muutama päivä sitten. Sarjaan sisältyi useita hyppyjä 750 lukemiin. Mieheltä löytyy kuitenkin taskustaan Espoossa – samalta stadionilta – hypätty 782, mutta tuulta oli pari napsua liikaa. Tuulitulos syntyi kesäkuun alussa. Edellä mainitut kilpailut ovat myös ainoat, joissa hän on kilpaillut tänä kesänä.

Sen sijaan Kristian Bäck on kilpaillut kaudella ahkerammin. Mies on ollut Euroopan kiertueella, josta neljässä kilpailussa kotiin tuomisena on tulos 776. Muissa kilpailuissa hyppy on kantanut noin 760 tuntumaan.

Molemmat miehet ovat urallaan voittaneet Suomen mestaruuden – Ollikainen kaksikin kertaa. Kuitenkin, Ollikainen on päässyt tähän kauteen pitkästä aikaa terveenä ja Suomen halliennätyksen omaava hyppääjä näyttää löytäneen vireen. Hieman lievän kovassa myötätuulessa hypätty 782 kertoo siitä. Bäck on sen sijaan jo kisannut ahkerammin ja vielä missään kisassa ei ole tullut kunnon säväytystä.

Aiheeseen liittyvät uutiset