Nähdäänkö Espoo United ensi kaudella Mestiksessä? – Coolbet tarjoaa kertoimet

Espoo United on ollut viime aikoina uutisten keskipisteenä. Espoossa on nimittäin jälleen kerran ajauduttu pahaan taloudelliseen ahdinkoon ja esimerkiksi pelaajien sekä toimihenkilöiden palkat ovat kuuleman mukaan pahasti myöhässä.

Pelaako Espoo United ensi kaudella Mestiksessä?

Kaikista hankaluuksista huolimatta Espoo Unitedille on jo aiemmin myönnetty Mestis -lisenssi tulevalle kaudelle, joten siinä mielessä joukkue on oikeutettu pelaamaan Mestiksessä.

Espoolaisten osallistuminen Mestikseen on kuitenkin tällä hetkellä varsin epätodennäköistä. Seura ei ole pystynyt maksamaan palkkoja ajoissa ja viimeisemmät uutiset kertovat, että jopa jäähallin ovet on lyöty lukkoon.

Coolbetin saamien tietojen mukaan seuran ainoa pelastus tilanteeseen voisi olla Espoo Unitedin myynti, jolloin uusien omistajien johdolla seura saattaisi kyetä osallistumaan tulevalle Mestis-kaudelle. Jos uutta omistajaa ei kuitenkaan löydy pikaisesti niin edessä tulee olemaan konkurssi ja siinä samalla Mestis-lisenssin menetys. Myös muut Espoo Unitedin sarjapaikat ovat vaarassa, jos palkkoja ei pystytä maksamaan.

Coolbet avasi taannoin kertoimet Espoo Unitedin tapaukseen. Tällä hetkellä Espoo Unitedin Mestikseen osallistumiselle tarjotaan 3,60 kerrointa. Jos seura ei kuitenkaan pysty osallistumaan tulevalle Mestis-kaudelle, saavat vedonlyöjät rahansa takaisin 1,25 kertoimella.

Tästä Coolbetin Espoo Utd -kertoimiin!

Aiheeseen liittyvät uutiset