Naisten EM-kisat: Itävaltaa illan iloksi!

Naisten EM-kisat jatkuvat tänään kahdella C-lohkon ottelulla. Lohkon asetelmat ovat varsin jännittävät sillä ennen viimeistä ottelukierrosta vain Islanti on varmasti ulkona jatkopeleistä. Me käännämme katseemme tänään tarkasti Islanti – Itävalta -otteluun.

Islanti N – Itävalta N

Valinta: Itävalta N (2,05)

Islanti on C-lohkon ainoa joukkue joka on varmasti ulkona jatkopeleistä. Islanti on hävinnyt molemmat ottelunsa kisoissa, joten ihan täyttä latausta ei tänään kentällä välttämättä nähdä.

Itävalta voitti turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Sveitsin 1-0. Itävallan maalista vastasi vähemmän yllättäen Nina Burger, joka on ehdottomasti Itävallan tärkein pelaaja.

Itävalta venyi turnauksen toisessa pelissään komeaan 1-1 tasapeliin Ranskan kanssa ja näin ollen joukkue johtaa C-lohkoa neljällä pisteellä yhdessä Ranskan kanssa.

Itävallalla on siis suuri panos pelissä sillä pahimmassa tapauksessa tappio sysäisi joukkueen ulos jatkopeleistä. Tämä vaatii toki Sveitsin venymistä Ranskaa vastaan.

Coolbet tarjoilee tällä hetkellä Itävallan suoralle voitolle mukavaa 2,05 kerrointa ja se on syytä napata talteen motivaatioseikat huomioiden.

Tästä Coolbetin Veikkausliiga -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset