Naisten EM-kisat: Saksa suosikkina päivän ensimmäiseen otteluun!

Naisten jalkapallon EM-kisat jatkuvat tänään kolmella ottelulla, joista ensimmäinen pelataan jo klo 13:00. Päivän ensimmäisessä taistossa Saksa kohtaa Tanskan.

Saksa N – Tanska N

Valinta: Saksa N yli 1,5 maalia (1,85)

Valinta: Anja Mittag tekee maalin (2,35)

Saksan ja Tanskan välinen ottelu piti pelata alunperin jo eilen, mutta ottelu jouduttiin siirtämään rankkasateen takia tälle päivälle. Molempien joukkueiden valmentajat olivat lopulta varsin tyytyväisiä tähän ratkaisuun sillä molemmat olivat sanoneet jo aiemmin, että kentällä ei pysty pelaamaan.

Saksalaiset lähtevät otteluun selvänä suosikkina. Joukkue selvitti alkulohkon tyylikkäästi ilman tappioita ja siinä samalla Saksalle tehtiin vain yksi maali eli puolustuspeli on kunnossa.

Steffi Jonesin luotsaama Saksa on laadukas joukkue, mutta monien mielestä täysi potentiaali ei ole vielä tullut esille näissä kisoissa. Tänään Saksalaiset ovat ensimmäistä kertaa niin sanotun ”pakkovoiton” edessä, joten on mielenkiintoista nähdä mihin joukkue kykenee.

Nils Nielsenin luotsaama Tanska lähtee otteluun selvänä altavastaajana. Tanska selvisi alkulohkosta jatkoon jopa hieman yllättäen sillä moni oli veikkanut lohkon kärkisijoille Hollantia sekä kenties kisojen pahinta floppia, Norjaa. Tanska on näin ollen jopa ylittänyt odotukset näissä kisoissa, joten mitään mahdottoman suuria paineita joukkueella ei tänään varmastikkaan ole.

Tanska ei ole varmasti helppo vastus Saksalle, mutta Saksalaisten kova rutiini ja kokemus kääntää ottelun heidän suuntaan jopa selkeästi. Saksan yli 1,5 maalille tarjottu 1,85 kerroin kelpaa peleihin mainiosti sillä uskomme Saksan onnistuvan maalinteossa jo ensimmäisellä puoliajalla. Nappaamme vetokupongille myös kokeneen Anja Mittagin maalin 2,35 kertoimella.

Tästä Coolbetin EM-kisa -kohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset