Naisten puolivälierät käyntiin Wimbledonissa!

Tennisvihjeet Wimbledon | Vvihjeet.com

Wimbledonissa on edetty naisten osalta ja puolivälierä-vaiheeseen. Tämän päivän otteluiden jälkeen meillä onkin selvillä ne leidit, jotka taistelevat paikasta finaalissa. Päivän vihjeissä puntaroidaan, kuka heiluttelee hametta Wimbledonin nurmilla vielä tämän päivänkin jälkeen.

Maailman ykköspelaaja Serena Williams saa vastaansa Valko-Venäjän Viktoria Azarenkan. Azarenka on onnistunut ryöstämään kahdessa viimeisessä neitien kamppailussa erän Williamsilta, mutta tänään sitä ei nähdä. Nurmikentällä kovat syöttäjät ovat kovassa huudossa ja Williams sattuu nyt vain olemaan paras syöttäjä naisten puolella. Lapulle pelataankin rohkeaa Williamsin 2-0 voittoa.

Williams -1,5 erätasoitus (1,80)

Päivän tiukin kamppailu käydään Garbine Muguruzan ja Timea Bacsinszkyn välillä. Espanjalainen vastasi edellisessä ottelussaan pienoisesta yllätyksestä voittamalla Caroline Wozniacin suoraan kahdessa erässä. Tänään odotettavissa on tasainen kamppailu ja overeiden rajat tulevat paukkumaan. Tästä ottelusta löytyi kaksi ihan maistuvaa kohdetta.

Muguruzan (1,72)

Yli 22 pelipalloa (1,80)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset