MLB 7.4: Nationals ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen!

MLB-Vihjeet | Vvihjeet.com

MLB -ottelut jatkuvat taas tänään ja tällä kertaa katseemme kääntyvät Washington Nationalsin ja Marlinsin väliseen kamppailuun. Nationals on voittanut kauden avausottelunsa, kun puolestaan vierasjoukkue Marlins metsästää vielä kauden avausvoittoaan.

Nationals – Marlins

Valinta: Nationals (1,75) / Nationals -1,5 (2,45)

Washington metsästää jo kauden kolmatta voittoaan ja tänään joukkue pääsee ensimmäistä kertaa kotiyleisönsä eteen pelaamaan. Nationalsin syöttöringin valtaa tänään Tanner Roark, joka pelasi loistavan preseasonin.

Vierasjoukkue Marlins lähtee tavoittelemaan kauden avausvoittoaan Adam Conleyn johdolla, joka pelasi kelvollisen preseasonin Roarkin tapaan.

Marlins hävisi viime kaudella kymmenestä Nationals Parkilla pelatusta ottelustaan peräti seitsemän, joten hurjaa menestystä ei tältä kentältä ole viime aikoina tullut.

Washingtonissa saattaa sataa tänään ja se kannattaa huomioida etenkin juoksumääriä veikatessa. Nationals on aloittanut kautensa vahvasti ja se on oikeutetusti ottelun ennakkosuosikki. Me luotamme tänään Tanner Roarkiin sekä Nationalsiin ja iskemme kotivoiton vetolapuille.

Muut valinnat:

Orioles – Twins yli 8,5 juoksua (1,91)

Giants – Dodgers yli 8,5 juoksua (2,02)

Aiheeseen liittyvät uutiset