NBA 1.11: Jatkuuko Houstonin tappioputki?

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

NBA:ssa pelataan tänään seitsemän ottelua, joista yksi on jo käynnissä. Celtics – Spurs ottelu alkaa tänään ”primetime” aikaan, kun pallo heitetään ilmaan 22:30.

Boston Celtics – San Antonio Spurs

Valinta: Spurs -5,5 (1,90)

Celtics pääsee avaamaan kautensa kolmella kotiottelulla. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta on kasassa yksi voitto ja yksi tappio.

Celticsin avausviisikolla on ollut vaikeuksia heittopelinsä kanssa kauden avausotteluissa. Avausviisikko on heittänyt pisteitä keskimäärin vain 43,5%, kun esimerkiksi Bostonin vaihtopelaajien pistekeskiarvo on 59,5%.

Vierasjoukkue Spurs jyräsi edellisellä kierroksella heikohkon Brooklyn Netsin 102-75. Spurs sekoitti rotaatiotaan hieman hävityn Oklaholma-ottelun jälkeen ja se näytti toimivan.

Spursin superhankinta LaMarcus Aldridge ei ole ollut vielä parhaimmillaan kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta mies on pääsemässä koko ajan paremmin peliin mukaan.

Spurs on ollut niskanpäällä joukkueiden viimeisimmissä otteluissa, mutta uuden kauden alkaessa sillä ei ole kovinkaan suurta merkitystä. Tänään kentällä nähdään kaksi kovaa joukkuetta, mutta suurin ero joukkueissa on supertähdet. Kuten mainitsimme jo kausiennakossa, Celticsiltä puuttuu varsinaiset supertähdet, kun puolestaan vierailija Spursilla niitä on vaikka muille jakaa.

Spurs on mielestäni ottelun suosikki ja -5,5 tasoitus kuulostaa järkeävältä sijoitukselta.

Miami Heat – Houston Rockets

Valinta: Alle 207 (1,93)

Vierasjoukkue Houston on yksi alkukauden suurimmista pettymyksistä. Joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa ja joukkueen hyökkäyspeli on takkuillut pahemman kerran. Lisäksi Houstonilla on kahden ottelun jälkeen peräti 34 pallon menetystä.

Joukkueen supertähti James Harden on ollut aivan kuutamolla kauden avausotteluissa. Mies on tehnyt 38 pistettä, mutta lähes puolet näistä pongoista on tehty vapaaheitto viivalta.

Houstonin kokoonpanosta puuttuu tänään huhujen mukaan Dwight Howard sekä Terrence Jones. Jos poissaolot pitävät paikkaansa niin Houstonilla tulee olemaan hankala iltapuhde. En jaksa uskoa vieläkään suureen ilotulitukseen, joten under 207 kuuloostaa hyvältä valinnalta.

Muut valinnat

Raptors yli 104 pistettä (1,91)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset