NBA 10.11: Durantin kotiinpaluu!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Viikon ensimmäiset NBA-betsit eivät menneet aivan toivotulla tavalla, joten tänään lähdetään parantamaan eilistä suoritusta. Yöllä pelataan tällä kertaa seitsemän ottelua.

Washington Wizards – Oklaholma City Thunder

Valinta: OKC -5,5 (1,93)

Wizards isännöi tänään Verizon Centerissä Oklaholma City Thunderia. Kotijoukkueen kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioon. Viimeisin tappio tuli Hawksia vastaan lukemin 114-99.

Wizards on menettänyt pallon kahdessa edellisessä ottelussa peräti 50 kertaa ja vastustajat ovat tehneet näistä pallonriistoista 57 pistettä. Wizards on menettänyt pallon keskimäärin lähes 20 kertaa ottelua kohden ja se on aivan liikaa.

Vierasjoukkue OKC:n tähtipelaajan Kevin Durantin sopimus loppuu tähän kauteen, jonka jälkeen mies on ns. vapaa-agentti. Miehen siirrosta Wizardsiin on huhuiltu jo pitkään, mutta aika näyttää palaako mies kotiseudulleen.

OKC:n hyökkäyspeli on ollut edelleen varsin tehokasta, mutta pallonmenetyksiä on tullut kotijoukkueen tapaan aivan liikaa. Tässä ottelussa tullaan varmasti näkemään paljon vauhtia sekä vaarallisia tilanteita molemmissa päädyissä.

Wizardsin tämänhetkinen viresytila ei vakuuta ja jos palloja menetetään samaan tahtiin kuin edellisissä peleissä niin kyyti tulee olemaan kylmää. OKC kelpaa peleihin -5,5 tasoituksella.

Muut valinnat:

Minnesota – Charlotte yli 200 (1,93)

Celtics -2 (1,94)

Lakers +11 (1,93)

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset