NBA 10.12: Brooklynin vuoro voittaa heikko 76ers!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Meikäläinen makoilee tällä hetkellä Las Palmasin tienoilla altaan reunalla, kylmä olut kädessä, joten tässä on ollut sopivasti aikaa tiirailla myös yön NBA-betsejä.

Nets – 76ers

Valinta: 76ers alle 95 pistettä (1,89)

Kotijoukkue Brooklyn on parantanut esityksiään ja joukkue onkin voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Lisäksi Nets on voittanut kuudesta edellisestä kotiottelustaan peräti viisi.

Nets nappasi edellisellä kierroksella maukkaan kotivoiton Houstonista. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 110-105 voittoon. Nets pelasi yhden kauden parhaimmista peleistään ja tämän lisäksi kolme pelaajaa ylitti 20 pisteen rajan.

Vierasjoukkue 76ersin pukukopissa saattoi olla hiljaista edellisen ottelun päätyttyä nimittäin joukkue koki historiansa pahimman nöyryytyksen, kun se hävisi kotonaan Spursille peräti 119-68.

76ers pelaa tänään jälleen vieraskentällä. Joukkue on hävinnyt 17 vierasottelua putkeen. 76ers on voittanut tällä kaudella vain yhden ottelun, joten alkukausi on ollut todella vaikea.

76ersin yksi alkukauden valopilkuista on ollut joukkueen ”rookie” Jahlil Okafor, joka on tehtaillut 16,8 pistettä peliä kohden. Okafor oli kuitenkin taannoin pelikiellossa, kun mies sekoili baarissa hävityn ottelun jälkeen. Mies pelasi kentälle maanantaina, mutta meno ei ollut kovinkaan vakuuttavaa. Okafor kohtaa tänään kaksinkamppailuissa Brook Lopezin, joten Okafor ei tule pääsemään tänään helpolla.

Uskon Brooklynin vahvan menon jatkuvan myöskin tänään. 76ersin paha tappioputki jatkuu tänäänkiin enkä jaksa uskoa, että vieraat saavat aikaiseksi yli 95 pistettä

Muut valinnat:

Hawks +7,5 (1,93)

OKC – Hawks, alle 211 pistettä (1,93)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset