NBA 11.11: Nappaako GSW kauden yhdeksännen voittonsa?

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Viime yön NBA-valinnat päättyivät lopulta 2/4 tulokseen. Täydellinen suoritus oli lähellä, mutta molemmat hudit jäivät lopulta harmillisen lähelle osumaa. Tänään käännetään kaikki hudit osumaksi ja napataan kaikki kohteet kiinni!

Memphis – GSW

Valinta: GSW -7,5 (1,91)

Kotijoukkue Memphis on hävinnyt viidestä edellisestä ottelustaan peräti neljä. Memphisin puolustuspeli näytti jo paremmalta Clippersiä vastaan pelatussa ottelussa ja Memphis hävisikin pelin vasta ottelun loppuhetkillä.

Jos puolustuspäässä näkyi pieni valonpilkahdus niin samaa ei voi sanoa joukkueen hyökkäyspelistä. Memphis on tehnyt keskimäärin vain 91 pistettä ottelua kohden, joten parannettavaa riittää tällä osastolla.

Vierasjoukkue GSW on aloittanut kautensa sensaatiomaisesti kahdeksalla perättäisellä voitolla. Warriorsin meno on ollut todella vakuuttavaa eikä pysäyttäjiä ole toistaiseksi löytynyt miltään suunnalta.

Stephen Curry aloitti kautensa ilmiömäisillä peliesityksillä, mutta viimeaikoina myös Curry on heittänyt pallon joskus korista ohi. Curry ei todellakaan ole pelannut huonosti, mutta ihan alkukauden kaltaista dominointia ei ole nähty.

GSW on näyttänyt, että se pystyy voittamaan otteluita vaikka joukkueen ykköstykille sattuisi hieman heikompi ilta. Se kertoo paljon joukkueen kovuudesta sekä tämänhetkisestä vireystilasta. Kaikki putket katkeavat joskus, mutta en jaksa millään uskoa, että se tapahtuu vielä tänä yönä. GSW nappaa kauden yhdeksännen voittonsa.

Muut valinnat:

Celtics – Pacers alle 202,5 (1,93)

Raptors yli 102 (1,90)

Kings – Pistons yli 205 (1,93)

Nuggets -3,5 (1,93)

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset