NBA 11.12: Raptors isännöi heikosti vieraissa pelaavaa Bucksia!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

NBA:ssa pelataan tänään perjantain kunniaksi hurjan paljon pelejä ja tästä syystä kaivoimmekin useamman kohteen pelattavaksi. Katsotaan napataanko perjantailta oikein kunnon tili vai syöksytäänkö pää edellä korin taakse piiloon.

Raptors – Bucks

Valinta: Raptors yli 100 pistettä (1,90)

Kotijoukkue Raptors nappasi edellisellä kierroksella yhden kauden makoisimmista voitoistaan, kun se kaatoi kovavireisen San Antonio Spursin kotonaan 97-94. Raptors on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Ennen kahden ottelun voittoputkeaan Raptors ehti hävitä kolme ottelua peräkkäin. Raptorsin tappioiden yksi suurimmista syistä on ollut vastustajan kolmeen pisteen heitot. Tästä kertoo tilasto, jonka mukaan Raptors on voittanut vain kaksi ottelua, kun vastustaja on tehnyt yli 10 kolmosta.

Tänään kolmen pisteen heittojen ei pitäisi olla ongelma sillä Bucks on heittänyt viidessä edellisessä ottelussaan keskimäärin vain 11,8 kolmosta, joka on vähiten koko sarjassa.

Vierasjoukkue Bucksin painajaismainen vieraspelaaminen ei ota laantuakseen. Joukkue on hävinnyt kahdeksan vieraspeliä putkeen ja tämän lisäksi Bucks on jäänyt alle 102 pisteeseen kuusi kertaa näissä otteluissa.

Uskon vahvasti, että Raptorsin hyvä vire saa tänään jatkoa, kun joukkue pääsee pelaamaan jälleen kotikentällään, jossa se on ollut vahvassa vedossa. Tasoitus on aika kova, joten valitaan tähän kotijoukkueen yli 100 pistettä. Tuon pisterajan ylitys ei pitäisi olla ongelma Raptorsille.

Muut valinnat:

Minnesota -1 (2,00)

Nuggets, alle 101 pistettä (1,90)

OKC -3,5 (1,93)

76ers – Pistons, alle 193 pistettä (1,93)

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset