NBA 12.1: Chicago lyö takalinjansa tukkoon Bucksin vieraana!

NBA-parketeilla pelataan tänä yönä kahdeksan ottelun kierros. Tällä kertaa suurennuslasin alle napattiin Milwaukee Bucksin ja Chicago Bullsin välinen kamppailu.

Milwaukee Bucks – Chicago Bulls

Valinta: Bulls -2,5 (1,83)

Valinta: Bucks alle 101,5 pistettä (1,83)

Kotijoukkue Bucks on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Bucks on onnistunut ylittämään sadan pisteen rajan edellä mainituissa otteluissa vain kertaalleen. Ainoa sadan pisteen ylitys tapahtui juuri Bullsia vastaan kuudes tammikuuta pelatussa ottelussa. Bucks oli vahva korin alla joukkueiden edellisessä kohtaamisessa ja joukkue iskikin peräti 54 pistettä ”paintilta.

Vierasjoukkue Bulls on saanut levätä yhden päivän Bucksia vähemmän, kun joukkue lähtee katkaisemaan kahden ottelun mittaista tappioputkeaan. Suurin syy kahden edellisen ottelun tappioihin on puolustuspeli, joka on rakoillut paikoitellen pahasti.

Bulls on päästänyt molemmissa tappioon päättyneissä otteluissaan yli 110 pistettä. Tälläisiä lukemia ei ole totuttu näkemään Bullsin otteluissa kovinkaan usein, joten ei ole ihme, että joukkueen valmentaja Fred Hoiberg ei ole kovin tyytyväinen joukkueen tämänhetkiseen tekemiseen.

Bulls saa tänään vastaansa heikon Bucksin, joten joukkueella on hyvä mahdollisuus skarpata puolustuspelinsä kanssa. Uskon nimittäin vahvasti, että Bucks tulee jäämään ottelussa alle sataan pisteeseen. Myös vierasjoukkueelle tarjottu -2,5 tasoitus vaikuttaa varsin järkevältä pelikohteelta.

Muut valinnat:

Pistons – Spurs, yli 195,5 pistettä (1,92)

Paul Geroge, yli 7 levypalloa (1,85)

LaMarcus Aldridge, yli 16,5 pistettä (1,85)

Tästä NBA-betseihin!

 

 

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset