NBA 13.1: Pacersin tasoitus talteen!

NBA:ssa pelataan tänäänkin iso, kymmenen ottelun kierros. Yön valinnat löytyivät tällä kertaa varsin helposti ja nopeasti mikä on yleensä huono enne. Tästä huolimatta esimerkiksi Bostonin ja Pacersin välisestä ottelusta löytyy loistavia pelikohteita.

Boston Celtics – Indiana Pacers

Valinta: Pacers +3,5 (1,91)

Valinta: Celtics alle 103,5 pistettä (1,84)

Kotijoukkue Bostonin kelvollinen alkukausi on historiaa ja joukkueen viimeaikaiset otteet ovat olleet todella ailahtelevia. Celtics on voittanut vain yhden seitsemästä edellisestä ottelustaan ja tällä hetkellä joukkueen tappioputki on venähtänyt jo neljän ottelun mittaiseksi.

Celticsin hyökkäyspelin ongelmat ovat suurin syypää tappiohin. Celtics on onnistunut tekemään kolmessa edellisessä ottelussaan keskimäärin vain 94,7 pistettä ja tämän lisäksi joukkueen kolmen pisteen heittojen prosentti on heikohko 25,5.

Vierasjoukkue Pacers on pelannut loistavasti vuodenaihteen jälkeen. Joukkue on napannut viidestä edellisestä ottelustaan kolme voittoa ja mikä parasta, Pacersin puolustuspeli on toiminut upeasti. Tästä hyvänä osoituksena Pacers on päästänyt tämän vuoden peleissä vain kertaalleen yli sata pistettä mikäli jatkoaikoja ei huomioida laskuihin mukaan.

Vieraat on asetettu kertoimien perusteella altavastaajan asemaan mitä en ymmärrä ihan täysin. Celticsin heikot esitykset huomioiden Pacersille tarjottu +3,5 tasoitus (1,91) on syytä ottaa talteen hymyssä suin.

Muut valinnat:

Hawks -3,5 (1,98)

Wizards -5,5 (1,91)

Al Horford yli 15,5 pistettä (1,85)

Tästä yön NBA-betseihin!

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset