NBA 14.11: Wizardsin vaikeudet saavat jatkoa?

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

NBA:ssa pelataan tänä yönä seitsemän ottelun kierros. Clippersin ja Detroitin kohtaaminen on jo käynnissä, mutta kuusi muuta ottelua alkavat tuttuun tapaan myöhemmin.

Washington Wizards – Orlando Magic

Valinta: Magic +6 (1,93)

Wizardsin kausi ei ole käynnistynyt toivotulla tavalla. Seitsemästä ottelusta on kasassa vain kolme voittoa ja tällä hetkellä joukkue rämpii kolmen ottelun tappioputkessa.

Wizardsin hyökkäyspeli toimii kelvollisesti, mutta samaa ei voi sanoa puolustuspelistä nimittäin Wizardsille on tehty kolmessa edellisessä ottelussa keskimäärin 119 pistettä. Sanomattakin on selvää, että tällä puolustuspelillä tappioputki tulee venymään entisestään.

Surkean puolustuspelin lisäksi Wizards on ollut vaikeuksissa levypallojen kanssa eivätkä lukuisat pallonmenetykset ainakaan helpota joukkueen peliä.

Vierasjoukkue Magic on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan neljä. Edellisellä kierroksella Magic kaatoi kotonaan Utahin numeroin 102-93.

Magicin puolustuspeli on ollut viimeaikoina hyvällä tasolla sillä joukkueelle on tehty keskimäärin vain 94,6 pistettä ottelua kohden. Tänään vastassa on kuitenkin kova hyökkäyskalusto, joten Magicin puolustuksella tulee olemaan kiireinen ilta.

Uskon vahvasti, että Wizards ei ole saanut puolustuspeliään vielä täysin kuntoon. Näin ollen hyvässä vireessä oleva Orlando tulee olemaan tänään kova vastus Wizardsille ja tästä syystä tässä kohteessa luotetaan vieraisiin kovan tasoituksen turvin.

Muut valinnat:

Spurs – 76ers, alle 194,5 pistettä (1,93)

Denver +7,5 (1,93)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset