NBA 14.12: Pacers kohtaa kovavireisen Raptorsin!

Vime yön NBA-kierrokselta napattiin mukava 3/3 tulos, joten tänään lähdetään hakemaan samanlaista pottia suhteelisen isolta kierrokselta. Meikäläisen loma alkaa olla hiljalleen puolivälissä, joten NBA-betsit tulevat vielä ainakin viikon ajan suoraan Espanjasta.

Indiana Pacers – Toronto Raptors

Valinta: Raptors +5 (1,93)

Kotijoukkue Pacersin otteet ovat ailahdelleet viime otteluissa ja joukkue onkin voittanut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden. Pacersin hyökkäyspeli on toiminut mallikkaasti, mutta puolustuspelin kanssa on ollut suuria ongelmia ja se onkin yksi suurimmista ellei suurin syy joukkueen haparointiin.

Pacers on tehtaillut viidessä edellisessä ottelussaan keskimäärin 109 pistettä peliä kohden, joten hyökkäyspeli rullaa todella mukavasti hurjassa iskussa olevan Paul Georgen johdolla.

Jos Pacersin hyökkäyspeli kerää kehuja niin samaa ei voi sanoa puolustuspelistä. Joukkueelle on tehty viidessä edellisessä ottelussa peräti 115.4 pistettä peliä kohden ja se on aivan liikaa mikäli Pacers haluaa voittaa otteluita.

Vierasjoukkue Raptors on ollut kovassa iskussa viime aikoina ja joukkue liiteleekin tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Raptors on pelannut loistavaa puolustuspeliä ja joukkue kaatoikin mm. kovavireisen Spursin voittoputkensa aikana.

Raptorsin kokoonpanosta täytyy nostaa esiin DeMar DeRozan, joka on ollut mahtavassa iskussa vieraiden voittoputken aikana. DeRozan on pussittanut keskimäärin 24 pistettä peliä kohden ja tämän lisäksi mies on missannut 37 vapaaheitostaan vain kolme.

Raptors pelasi eilen heikkoa 76ersia vastaan, mutta en jaksa uskoa, että se tulee vaikuttamaan yön otteluun millään tavalla. Pacers on asetettu kertoimien perusteella ottelun ennakkosuosikiksi kovalla viiden pisteen tasoituksella mikä on kyllä allekirjoittaneen mielestä aivan liikaa.

Raptors isketään ehdottomasti lapulle kovan +5 tasoituksen turvin. Myös vieraiden suora voitto (2,75) otetaan kyllä kokeiluun!

Muut valinnat:

Clippers -1,5 (1,91)

Mavericks – Suns, alle 209,5 pistettä (1,93)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset