NBA 15.11: Hawks palaa voittokantaan!

Koripallovihjeet | Vvihjeet.com

Viime aikoina NBA-vedoissa ei olla päästy ihan toivottuihin tuloksiin, joten tänään on aika kääntää kurssia. Yön kierros vaikuttaa ennakkoon varsin haastavalta, mutta lopulta tällekkin yölle saatiin kaivettua pari peli-ideaa.

Atlanta Hawks – Utah Jazz

Valinta: Hawks -4 (1,93)

Kotijoukkue Hawks hävisi edellisen ottelunsa Bostonille 106-93. Hawksin valmentaja Mike Buldenholzer oli ottelusta sivussa perhesyiden vuoksi ja miestä ei nähdä kentän laidalla tänäänkään.

Hawks pääsee pelaamaan tänään kotikentällään siipirikkoista Utahia vastaan. Hawks on ollut niskanpäällä Utahia vastaan pelatuissa otteluissa. Hawks on nimittäin voittanut kahdeksan edellistä kohtaamista.

Vierasjoukkue Utah on ajautunut kolmen ottelun tappiokierteeseen. Viimeisin tappio tuli Magicille lukemin 102-93. Clevelandille kärsityn tappion jälkeen joukkueen hyökkäyspeli ei ole toiminut toivotulla tavalla. Heitot eivät ole uponneet koriin kovinkaan hyvällä prosentilla ja etenkin kolmen pisteen heitoissa on ollut suuria vaikeuksia.

Tänään Utahin tilannetta vaikeuttaa entisestään Rudy Gobertin sekä Rodney Hoodin mahdollinen poissaolo. Molemmat miehet kuuluvat Utahin avausviisikkoon ja kyseisten kaverien poissaolot tulevat heikentään Jazzin hyökkäyspeliä entisestään.

Muut valinnat:

Pistons -4,5 (1,90)

Raptors -2 (1,92)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset