NBA 15.12: Hyökkäys on paras puolustus!

Viime yön NBA-betsit päättyivät lopulta 2/3 tulokseen, kun Raptors hävisi Pacersille yli viidellä pisteellä. Tänään NBA tarjoaa vain neljä ottelua, mutta me nappasimme lapulle tästä huolimatta rohkeasti paljon pelattavaa!

Sacramento Kings – Houston Rockets

Valinta: Houston +1,5 (1,93)

Kotijoukkue Kings on parantanut otteitaan surkeaan alkukauteen nähden ja joukkue on onnistunut raapimaan kymmenestä edellisestä ottelustaan neljä voittoa. Kingsin suurimmat ongelmat ovat tällä hetkellä puolustuspäässä ja joukkue onkin päästänyt peräti 108.4 pistettä peliä kohden. Kingsin puolustus on tällä hetkellä sarjan heikoin, kun katsellaan päästettyjen pisteiden määrää peliä kohden.

Sacramenton hyökkäyspelissä ei ole ollut moittimista sillä joukkue on tehnyt keskimäärin 104.9 pinnaa peliä kohden. Tänään kotijoukkueen hyökkäyspeli kokee kuitenkin todella kovan kolauksen, kun joukkueen pelinrakentaja Rajon Rondo on pelikiellossa.

Rondo sai yhden ottelun pelikiellon ”haukuttuaan” Bostonia vastaan pelatussa ottelussa tuomari Billy Donovia homoksi. Tämän episodin jälkeen Donovan tulikin niin sanotusti kaapista ulos ja kertoi koko maailmalle seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Vierasjoukkue Rockets näyttäisi palanneen raiteilleen hankalan alkukauden jälkeen nimittäin vieraat ovat voittaneet James Hardenin johdolla kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti seitsemän.

Harden on noussut omalle tasolleen voitokkaiden pelien aikana ja mies onkin tehtaillut kolmessa edellisessä ottelussa keskimäärin  hurjat 32 pistettä peliä kohden.

Houstonin hyökkäyspeli kulkee, mutta ongelmat ovat kotijoukkueen tapaan puolustuspäässä. Houston on päästänyt keskimäärin 107.1 pistettä peliä kohden, joten joukkueen puolustuspeli on tällä hetkellä sarjan toiseksi huonointa.

Kotijoukkue Sacramento on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi ja tätä me emme allekirjoita vaan nappaammekin vieraiden voiton kiinni +1,5 pinnan tasoituksella. Rondon poissaolo tulee näkymään tänään rajusti  Sacramenton hyökkäyspelissä ja näin ollen myös under-veto tähän kohteeseen kiinostaa kovasti.

Muut valinnat:

Sacramento – Houston, alle 220 pistettä (1,92)

Boston – Cleveland, alle 201,5 pistettä (1,93)

Bucks -4 (1,93)

Aiheeseen liittyvät uutiset