NBA 16.11: Heikkovireisten joukkueiden kohtaaminen Philadelphiassa!

NBA -pelit jatkuvat tulevana yönä isolla 11 ottelun kierroksella. Me nappasimme tämän kierroksen otteluiden pelien joukosta neljä kohdetta, joista esille nostetaan tällä kertaa 76ers – Wizards -ottelu.

Philadelphia 76ers – Washington Wizards

Valinta: Wizards -6 (1,89)

Tänään Wells Fargo Centerissä nähdään kahden heikossa iskussa olevan joukkueen kohtaaminen, kun 76ers isännöi Wizardsia kotikentällään. Molemmat joukkueet ovat onnistuneet nappaamaan viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton.

76ersin leirissä ei ollut suuria odotuksia vielä tälle kaudelle, mutta onneksi seuran tulevaisuus näyttää valoisalta, kun joukkueessa on Jahlil Okaforin sekä Joel Embiidin tapaisia nuori superlupauksia.

76ersin kokoonpanosta puuttuvat tänäänkin Nerlens Noel sekä Jerryd Bayless. mutta suurempi huomio kiinnittyy Embiidin poissaoloon sillä mies huilaa tämän illan ottelun mikäli lähteet pitävät kutinsa. Embiidin merkitys joukkueelleen on jo nyt suuri eikä 76ersilla ole varaa antaa vastustajilleen tasoitusta näillä poissaoloilla. Embiid on kotijoukkueen paras pistemies tällä kaudella.

Vierasjoukkue Wizards on avannut kautensa heikosti, mutta nyt tunnelin päässä pilkottaa pieni valonpilkahdus sillä Bradley Beal sekä John Wall palaavat tänään Wizardsin kokoonpanoon. Näiden kahden miehen paluu tuo takuulla ison boostiin joukkueeseen niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Vierasjoukkueen hyökkäyspeli on takkuillut pahasti parhaiden hyökkäyspelaajien poissaolojen johdosta, mutta tänään joukkueella on oiva mahdollisuus palata voittokantaan 76ersin kustannuksella. Wizards on saanut huilata pari päivää kotijoukkuetta enemmän, joten uskoisin, että myös tästä seikasta on hyötyä vieraille.

Embiidin poissaolo sekä Bealin ja Wallin paluut huomioiden, Wizardsille tarjottu kuuden pinnan tasoitus tuntuu varsin järkevältä peli-idealta.

Muut valinnat:

GSW -6 (1,92)

Spurs -5,5 (1,92)

Cavaliers -3,5 (1,90)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset