NBA 16.12: Nyt tai ei koskaan 76ers!

Viime yön NBA-valinnat päättyivät lopulta 2/4 tulokseen, kun Bucks sekä Rockets menivät ryssimään omat pelinsä. Tänään pelataan jälleen todella paljon pelejä ja hieman yllättäen lapulle valikoituikin tällä kertaa kasa undereita.

Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers

Valinta: 76ers +14 (1,93)

Kyllä kuulitte ja näitte oikein. Päätimme pelata betsit tähän otteluun sarjan heikoimman joukkueen kautta, koska uskomme, että 76ers:lla on mahdollisuus pitää tämän pelin lukemat tasaisina.

Kotijoukkue Hawksin hyökkäyspeli on ollut viime aikoina melkoista tervanjuontia ja se onkin suurin syy joukkueen kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen. Etenkin kolmen pisteen heittoprosentissa on tapahtunut merkittävä muutos edelliseen kauteen sillä Hawksin kolmosten heittoprosentti on tällä hetkellä 34,1 mikä on yksi sarjan heikoimmista lukemista.

Hawksin ykköstykit Kyle Korver sekä Jeff Teague ovat olleet viime aikoina melkoisissa vaikeuksissa heittojensa kanssa, mutta edellisessä ottelussa Kent Bazemore yllätti positiivisesti iskiessään 28 pistettä taululle.

Vierasjoukkue 76ers hävisi edellisen ottelunsa Bullsille 115-96, mutta joukkue pelasi yhden kauden parhaimmista avausjaksoistaan sillä puoliajalle mentiin lukemissa 52-56. Vain kolmannen neljänneksen romahdus esti superyllätyksen tekemisen.

76ersin vierasotteluiden tappioputki on jo 15 ottelun mittainen enkä odota, että siihen tulisi välttämättä tänäänkään muutosta. Uskon kuitenkin vahvasti, että joukkue tulee taistelemaan tänään rajusti Jahlil Okaforin johdolla.

Vieraiden edellisen ottelun hyvät otteet sekä Hawksin heikot esitykset hyökkäyspäässä antavat meille aiheen pelata betsit tällä kertaa vieraiden kautta. 76ers saa tänään 14 pisteen tasoituksen, joten isketäämpä siihen kiinni.

Muut valinnat:

OKC – Portland, alle 208 pistettä (1,93)

GSW – Suns, alle 219,5 pistettä (1,93)

Hornets, alle 99 pistettä (1,88)

 

 

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset